Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Giorgio Chiellini, a Juventus csapatkapitánya 35 éves korában úgy döntött, hogy a rajongók elé tárja történetét: a jövő héten megjelenik az önéletrajzi könyve. Az olasz válogatott hátvéd nem fogta vissza magát, mindenkiről megmondta a frankót! Az egykori játékostársak és ellenfelek is megkapták a magukét, habár úgy sejtjük, Mario Balotelli és Felipe Melo aligha fognak rosszul aludni a leírtak miatt.

Chiellini a La Repubblica hasábjain harangozta be a mű megjelenését, ahol ismét nem rejtette véka alá a véleményét…

„Van két játékos, akiket nagyon nem szeretek, és minden szó igaz, amit a könyvemben írtam róluk. Balotelli egy negatív figura, egyáltalán nem tiszteli a csapatát. A 2013-as Konföderációs Kupán semmit nem csinált Brazília ellen. Megérdemelne egy pofont.

Voltak, akik azt gondolták, hogy a világ öt legjobb játékosának egyike. Soha nem jutott volna eszembe berakni őt, még a legjobb húszba se.”

Felipe Melo is megkapta a magáét, noha csak két szezont töltött el Torinóban…

„Felipe Melo még Balotellinél is rosszabb. A legszörnyűbb mind közül. Ki nem állhatom a tiszteletlen embereket, akik mindenáron szembe mennek mások akaratával. Folyamatos harc volt kettőnk között. Megmondtam az edzőknek, hogy ő egy rothadt alma, aki rosszat tesz a csapatnak.

Nem vagyok haragtartó, már nem érdekel a dolog, ha valamit mondanék még neki, azt személyesen fogom megtenni. Nem vagyok mindenki legjobb barátja, de ez a két ember már túlment azon a határon, amit el tudok fogadni.

Nem az a baj, ha rosszul játszol, hanem ha nem tiszteled a csapatodat. Egyszer még megbocsájtható, másodjára már nem.”

Hogy ne csak a negatívumokat emeljük ki, Giorgio beszélt jelenlegi csapattársáról is, akit egykoron utált. Gonzalo Higuainnak hívják az illetőt.

„Meglepett, amikor találkoztunk a Juventusnál, önzőnek tartottam, de kiderült, hogy nagylelkű és humoros srác. A pályán azonban felveszi ezt az álarcot.”

Balotelli reakciójára nem kellett sokat várni!

Kapcsolódó cikkek