Egyéb LabdarúgásLabdarúgás

Chinese Super League: A legjobban rajtolók ismét nyernének

2022. június 06.

Máris robog tovább a kínai élvonal a 2. fordulóval, ahol három meccsel indulnak a küzdelmek.


 

 

Wuhan Three Towns – Guangzhou FC

Idegenben gálázott Pedro Morilla együttese, akik épp olyan nagyon komoly erődemonstrációt tartottak, mint amire számítani lehetett tőlük. Az újonc a másodosztály bajnoki címe után idén a dobogóesélyesek közé van sorolva, amit eddig meg is villantott, de most a tavalyi bronzérmes ellen kellene tovább folytatni a menetelést. Zheng Zhi fiai hazai környezetben kaptak ki egy szoros meccsen, ami nem volt rossz kezdés a látványosan megfiatalodó kerettől, de most egy újabb nehéz feladat vár rájuk, ahol egyértelműen nem tőlük várhatjuk a sikert.

 

Wuhan FC – Hebei FC

Nagyszerű idegenbeli sikerrel indította a szezont Li Jinyu csapata, akik idén szeretnék távolabbról elkerülni a kiesés elleni harcokat, mint ahogy az sikerült tavaly, s ennek ideális megoldása lehet, ha most Kim Jong-boo legénységét is két vállra fektetik és tovább gyűjtögetik szorgosan a pontosak. A vendégek odahaza kaptak egy négyest az újonctól, s az utolsó helyre csúsztak azonnal, ráadásul teljesen megérdemelt volt a nagyarányú vereségük. Most sokkal több kellene tőlük, de a meggyengült keretnek tavaly sem az idegenbeli mutatója volt a legsikeresebb, így most is kétséges mit hoznak majd össze.

 

Zhejiang Professional – Changchun Yatai

Egy szoros meccsen elbukott idegenbeli rajta nem a legjobb, de nem is vészes egy újonctól és Jordi Vinyals egylete továbbra is inkább a bennmaradásért folyó harcban szeretne majd a vonal jó oldalán lenni. Ennek érdekében fontos lenne számukra az első hazai meccsen egy sikert aratni, ami nem biztos, hogy Chen Yang fiai ellen fog összejönni, akik egy sima hazai sikerrel indítottak és mutatták meg, hogy tényleg a dobogó a céljuk az idei szezonban. Ehhez nem férne bele, hogy a feljutók ellen pontokat hullajtsanak, így tőlük várhatjuk inkább a sikert.