Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A kínai bajnokság ötödik fordulójának hétfői játéknapjára négy igen érdekes párosítás jut.


 

 

Changchun Yatai – Henan Songshan Longmen

A szezont győzelemmel kezdő, de azóta három meccsen nyeretlen Chen Yang legénysége, az előző idény negyedik helyéhez képest egyelőre sokkalta gyengébb játékerőt képvisel, ami az eredményeken is látszódik, ráadásul most a tabella harmadik pozícióját elfoglaló, egyelőre veretlen Javier Pereira együttese érkezik hozzájuk vendégségbe. A spanyol tréner irányítása alatt látványosan feljavult játékot mutató vendégek idegenben eddig egyszer szerepeltek, de az egy sima győzelem lett, s most is jó esélyük van a három pont megszerzésére a nem túl veretes formában lévő házigazdák ellenében.

 

Chengdu Qianbao – Meizhou Hakka

Két vereséget követően két döntetlenre futotta az újonc erejéből és egyelőre nem mutatta meg Seo Jung-won csapata, hogy miért is fognak ők bennmaradni az élvonalban, mert négy kört követően két ponttal elég vérszegény a nevük mellett álló teljesítmény. A vendégségbe érkező másik újonc egy fokkal jobban áll, hiszen Milan Ristić alakulata egyelőre veretlen, s ugyan háromszor is megosztoztak a pontokon az ellenfelükkel, az, hogy nem kaptak ki nagy szónak számít. A másodosztályban összehoztak egy döntetlent és most sem lenne meglepetés, ha nem lenne győztese ennek a párharcnak, bár a gólok mindkét félben benne vannak.

 

Guangzhou City – Zhejiang

A nulla ponttal rendelkező Jean-Paul van Gastel legénysége messze elmarad a várakozásoktól és a hírek szerint a holland tréner állása is veszélybe kerül, ha nem sikerül végre pontot, de inkább pontokat szerezniük. Hazai környezetben a szintén nyeretlen újonc ellen ez tejesen érhető elvárás, hiszen Jordi Vinyals tanítványai is mindössze két döntetlennel büszkélkedhetnek, de a kapott gólok terén fele annyival állnak, mint a házigazdák, ami most is befolyásoló tényező lehet. A találatokkal aligha kápráztatják el az embereket a csapatok, de a pontokon való megosztozkodás nagyon is kifizetődő lehet.

 

Shanghai Shenhua – Wuhan

A tíz pontos, legkevesebb kapott góllal rendelkező hazaiak szép reményeket táplálhatnak azon álmaik iránt, hogy Wu Jingui vezérletével ismét a bajnoki címet veszik célba és nem a középmezőnyben fognak poroszkálni. Odahaza egy derbin már nem tudtak megnyerni, márpedig most is nagyon komoly derbi vár rájuk, hiszen a vendégségbe érkező Li Jinyu fiai három győzelemmel rajtoltak, s bár elbukták legutóbb a városi derbit, de most a nyomás nem is lesz rajtuk akkora, mint azon a mérkőzésen. Nem lenne meglepő, ha egy gólgazdag találkozó kerekedne ebből, bár tavaly lehozták a sanghaji összecsapásukat találat nélkül, de azóta mindkét fél támadósora erősödött.  

Kapcsolódó cikkek