Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A kínai élvonal harmadik fordulójának vasárnapi játéknapján négy meccset rendeznek.


 

 

Guangzhou City – Shandong Taishan

Nem indult túl jól Jean-Paul van Gastel fiainak az idénye, akik két meccsen hat kapott góllal és nulla megszerzett ponttal a tabella végefelé tanyáznak, de most először hazai környezetben szerepelve abban reménykedhetnek, hogy legalább a pontszerzés összejön nekik. Nem lehetetlen vállalkozás, mert bár a vendégségbe érkező címvédő jóval erősebbnek van elkönyvelve, csak három ponttal áll, és bizony Hao Wei tanítványai az első idegenbeli meccsükön komoly pofont kaptak, ami kihathat még erre a találkozóra is. Ezek ellenére a vendégek az elmúlt öt egymás ellenit behúzták a Yuexiushan Stadiumban, ami jó alapot adhat mostanra is.

 

Changchun Yatai – Dalian Pro

Fájó ponthullajtás után második hazai meccsén ismét gála előadással szórakoztatná a szurkolókat Chen Yang csapata, akik legutóbb csak egy döntetlent játszottak az egyik újonc otthonában miközben mindent is ki tudtak hagyni. Ezúttal egy másik frissen feljutó lesz a vendégük, mégpedig Xie Hui legénysége, akik ugyancsak négy pontot gyűjtöttek eddig, de az idegenbeli meccsükön ők örülhettek a pontmentéseknek, ami most a hazaiak esélyeit javíthatja, de összességében egy gólgazdag rangadóra van kilátás így is.

 

Cangzhou Mighty Lions – Chengdu Qianbao

Négy ponttal jobban indult Svetozar Šapurić együttesének szezonja, mint sokan várták, de meg kell ragadniuk ezt a hullámot, mert innentől jön még csak a neheze. Most hazai környezetben az eddig két meccséből nulla pontos újonc ellen jó esélyeik vannak egy újabb sikert aratni, mert bizony Seo Jung-won egylete kapcsán már most kezd beigazolódni, hogy jókora felülteljesítés volt a feljutásuk. Az egyik potenciális kiesőnek tartott csapat most háromból háromra növelheti a vereségei számát, ami már nagyon komoly gondot jelentene.

 

Shanghai Shenhua – Wuhan Three Towns

A forduló rangadóján két hat pontos gárda csaphat össze, ráadásul két olyan alakulat, amely eddig még gólt sem kapott. A tavalyi kilencedik helyet kisiklásként jellemző Wu Jingui szeretné bebizonyítani, hogy bajnokesélyesként tudnak harcolni a fiai és eddig ez jól is ment, de most jön a valósi erőfelmérő, mert a frissen feljutott, de elképesztő pénzeket a keret megerősítésére fordító riválisnál, Pedro Morilla legénysége két mérkőzés után tíz lőtt góllal pontosan úgy demonstrálja céljait, ahogy azt a legnagyobbak tudják csak. Talán a vendégek számítanak esélyesnek, ami inkább szól annak, hogy tőlük valóban bajnoki címet várnak, míg a hazaiaktól inkább csak azt, hogy odaérjenek a negyedik-ötödik helyre.

Kapcsolódó cikkek