Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Utoljára Angliában, a Chelsea gárdájánál edzősködött a 49 éves talján mester, ám a kékeknek nem sikerült jól a 2017-2018-as szezon, és ki más lehetett volna a hibás, mint a menedzser…

Így tehát lapátra került Conte, és egy egész évig pihent is. Sokan azt várták tőle, hogy visszatér korábbi sikerei helyszínére, azaz Torinóba, a Juventushoz, ám ő új kihívást keresett.

Hiába távozott Allegri az Öreg Hölgy padjáról, a milánói fekete-kékek is elbúcsúztak hadvezérüktől, Luciano Spallettitől. Így az egykori védekező középpályás a divat fővárosába költözött, a jól megszokott zebracsíkos meznél jobban vonzotta a Giuseppe Meazza stadion hazai öltözője.

„Nagyon izgatott vagyok, egy új fejezet kezdődik az életemben. Az elnök úr és az igazgatóság nagyon bízik bennem, én pedig ezt meg akarom hálálni nekik, remek eredményekkel.

Azért választottam az Intert, mert nagyon tetszenek az ambícióik, illetve a tervek, hogy mit szeretnének elérni a jövőben. A csapat történelme egészen csodálatos. Minden körülmény tiszta, én pedig eltökélt vagyok, hogy visszavezessem a klubot oda, ahova való.”

Nos igen, az Inter ugyanis 21 ponttal maradt le a bajnoki címről idén. Hatalmas hátrány. Persze Conte már háromszor nyert Serie A-t és egyszer Premier League-t.

Ha valaki, akkor ő tud segíteni Milánóban!

Kapcsolódó cikkek