Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Csütörtök este és péntek hajnalban az A jelű ötösben ezúttal Paraguay lesz a pihenőnapos, miközben Chile Bolívia ellen szeretne három ponttal gazdagodni és lépést tenni a csoport elsőség felé, ezt a mérkőzést Cuiabában, az Arena Pantanalban rendezik, majd ezt követően Bemutatkozik Uruguay a tornán, méghozzá Argentína ellen a fővárosi Estádio Nacional Mané Garrinchaban.

 

CHILE – BOLÍVIA

Egy erősen ellazsált első félidőt követően már egy sokkalta motiváltabb, győzelemre éhes csapat jött ki a szünet után, amely már versenyre kelt az argentinok ellen és egy pontot begyűjteni a rangadón. Most elvileg egy kötelező győzelmet kellene aratnia Martín Lasarte legénységének, de az ilyenekkel volt a legtöbb gondjuk az utóbbi időben.

 

Bolívia nagyon nem akarta megmutatni, hogy focizni is képes az első körben, és a korai vezetésük csak még defenzívebbé tette őket, viszont a sok szabálytalanság ez piros lappá érett a félidő végére, amiből egy csúnya vereség lett végül Paraguay ellen. Most már villantani kell valamit, mert ebbe a csoportba ők a legesélyesebbek az utolsó, nem továbbjutó helyre, és ha ezt szeretnék elkerülni, akkor egy győzelem legalább kelleni fog.

 

ARGENTÍNA – URUGUAY

Helyzetkihasználási és a második félidőben már védekezési gondok is akadtak bőséggel az akadozó, porszemmel teli gépezetnek tűnő játék során. Hiába Lionel Messi csodaszép szabadrúgásgólja, mindössze egyetlen pontra volt ez elég, pedig már az első játékrészben a maguk javára eldönthették volna a találkozót annyi helyzetet pazaroltak el. Most egy újabb rangadó vár rájuk, amikor is az utolsó bemutatkozó Uruguay ellen kellene három ponttal gazdagodni, hogy esély legyen a csoport első helyére.

 

Óscar Tabarez legénysége elég régóta nem járt fináléban mégis ők a legtöbb trófeával rendelkező együttes a torna történetében, de idén egy utolsó nagy rohamra készül a kiöregedőben lévő generáció. Fernando Muslera már 35 éves és ha nem is ez a mostani, de legfeljebb a világbajnokság lesz az utolsó nagy eseménye a nemzeti tizenegyben. A védelemben Diego Godín és Martín Cacares a veteránok, de itt legalább Ronald Araújo reményteli fiatalként már itt van mögöttük a sorban. A középpálya már átesett a generációváltáson, itt Fede Valverde, Rodrigo Bentancur, Nahitan Nández, Lucas Torreira és Matías Vecino is topligás rutinnal rendelkező a legjobb korban lévő játékos. Elől még mindig, az immár 34 éves páros, Edison Cavani és Luis Suárez viszi a prímet, de itt is már kezd utat törni magának a fiatalság, mert Brian Rodríguez vagy épp Maxi Gómez neve is jól cseng a szakmában.

 

 

Kapcsolódó cikkek