Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jelenleg még nyolca csapat van versenyben, három párosításban már megrendezték az odavágót, viszont Maradona halálesete miatt a Boca Juniors egy hetes csúszásban van, így az ottani páros még csak az első meccsét vívja.

 

Santos – Grêmio

A Porto Alegre-i összecsapáson 1-1-re végeztek a felek, miután az előző körben mindkét fél esélyeshez méltón teljesítve kiharcolta a továbbjutást. Ebben a körben a Santos számít favoritnak, az idegenbeli döntetlen pedig egy második, hazai meccsre jó alapot biztosít. Az október közepi bajnokin a São Paolo-i meccsen sikerült 2-1-re nyernie a fehér-feketéknek, ami most elődöntőt érne.
Tipp: Santos győzelem

Racing Club – Boca Juniors

A brazil páros után így ez argentin, méghozzá úgy, hogy mindkét együttes egy brazil ejtett ki az előző körben, s bármelyikük is jut tovább az elődöntőben ismét brazil ellenfél vár rá. A hazaiak az elmúlt három egymás elleniből kétszer nyertek, illetve egy idegenbeli döntetlent hoztak le, így nem tűnik lehetetlennek, hogy ezúttal is borítsák a papírformát.
Tipp: Racing győzelem, vagy kevésbé bátraknak Hazai és döntetlen dupla esély

Nacional de Montevideo – River Plate

Az argentinok odahaza 2-0 arányban nyertek, ami a közhely szerint a legveszélyesebb győzelem egy oda-visszavágós párharcban. Montevideoban épp ezt szeretné bebizonyítani azuruguayi bajnoki címvédő, de épp elég rossz formában van ahhoz, hogy ezt nehezen lehessen elhinni.
Tipp: Gólok száma 2,5 alatt

Palmeiras – Libertad Asuncion

A paraguayiak hiába játszhatták az első találkozót odahaza a csoportkör után első kiemelést kapó brazilok sikeresen hozták le az asuncióni meccsen döntetlenre, amint még be is találtak. São Paoloban nem lesz kérdéses a favorit kiléte és komoly meglepetés lenne, ha nem tudnának odahaza egy újabb skalpot begyűjteni a zöldmezesek.
Tipp: Palmeiras győzelem, bátrabbaknak hendikeppel

Az argentin páros visszavágóját jövő héten játsszák, az elődöntőkre viszont már csak az új évben kerül sor.

Kapcsolódó cikkek