Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Cerro Porteño – Deportivo La Guaira

A H jelű kvartettben az argentinok egy győzelemmel rajtoltak a kolumbiai kiruccanás során, amit most otthon újabb három pont begyűjtésével szeretnének komolyabb előnyre váltani. A vendég venezuelaiak odahaza elszórakoztak két pontot a nyitófordulóban, így most idegenben kellene legalább egy pontot elcsípniük, hogy ne legyen azonnal komoly hátrányuk a továbbjutást illetően.
 

Defensa y Justicia – Universitario de Deportes

Az A csoportban a Südamericana és a Recopa címvédője egy idegenbeli döntetlen után otthon szerezné meg az első győzelmet, amire a tegnapi meccs után nagy szükségük is lenne az argentinoknak, mert már van egy hat pontos a kvartettben. A vendég peruiak a hazai vereség után nehéz helyzetben vannak, ami még nehezebb lehet, de a sorsolás után velük mindenki úgy számolt, mint biztos csoportnegyedik.
 

Nacional de Montevideo – Atlético Nacional S.A

Az F jelű négyesben az uruguayiak egy vereséggel rajtoltak Argentínában, ami azt is jelenti, hogy most nagyon fontos lenne, hogy nyerjenek, mert a vendégségbe érkező kolumbiaiak is behúzták a három pontot odahaza, így most komoly előnyre tehetnének szert, ha idegenben is sikerrel járnának.
 

Independiente Santa Fe – Fluminense

A D csoportban az első körben mindkét összecsapáson döntetlen született, így csupán a hazai pálya előnyét bukta el két együttes, köztük a mostani vendég brazilok is, akik a csoport favoritja ellen tartottak meg egy pontot, de most idegenben kellene villantani az első körben tíz emberrel is jól védekező kolumbiaiak ellenében, akik otthon még a nézők nélküli körülmények közt is erősebbek.
 

River Plate – Junior Barranquilla

A D jelű kvartettben a másik két együttes sincs könnyebb helyzetben, az argentinoknak odahaza kellene immár valóban begyűjteni a három pontot, hogy kihasználják a hazai pálya előnyét és a tabella élére ugorva szerezzenek előnyt a továbbjutás kapcsán, míg a kolumbiaiak szeretnének ezúttal is legalább egy ponttal gazdagodni, hogy ne visszaállítsák a kezdeti status quot.
 

Barcelona SC – The Strongest

A C jelű négyesben az ecuadoriak az előző kiírás finalistája ellen tudtak idegenben diadalmaskodni, amivel egyrész komoly meglepetést okoztak, másrész felborították sokak tervét és esélyessé léptek elő a továbbjutást illetően. A bolíviai vendégek odahaza szaladtak bele egy hatalmas pofonba, amivel meg is alapozták a szakértők egybehangzó véleményét, hogy ők várhatóak az utolsó helyre a kvartettben.
 

Olimpia Asuncion – Always Ready

A B csoportban a paraguayiak egy nagyon sima vereséggel kezdték meg a nemzetközi szereplést, ami kán most odahaza nagyon komolyan kell szükségük lett a győzelemre, főleg a tegnapi eredménynek okán, mert egy sikerrel mindenki három pontos lenne. A vendég bolíviaiak odahaza kihasználták a magaslati levegő adta előnyöket és egy jó hajrával nyertek az első körben, de most idegenben kellene villantani, hogy előnybe kerüljenek a többiekkel szemben.

Kapcsolódó cikkek