Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Viktoria Plzeň – FK Baumit Jablonec

A tabella első helyét Michal Bilek legénysége foglalja el, akik mindössze egyetlen vereséget szenvedtek el eddig a szezonban tíz győzelem mellett. Azután, hogy a legutóbbi kiírásban csak ötödikek lettek a piros-kékek nagyon úgy tűnik egyelőre, hogy kiválóan sült el az edzőcsere és a nyári keretátalakítás is pozitívan alakult. A Doosan Aréna eddig bevehetetlen erős a szezon során, hiszen mind a hat összecsapást megnyerték itt a plzeňiek, s most is ők lesznek az esélyesek, ugyanis őket nem érinti a kettős terhelés, ami egyelőre jól kirajzolódik a többiekkel szembeni különbséget illetően. Petr Rada együttese pontosan ez miatt gyengélkedik a bajnokságban, ahol csupán a tizenegyedik helyen találhatóak az északiak, ami a legutóbbi idény bronzérme után igencsak gyenge produktum. A zöld-fehérek idegenben még nem nyertek, bár az első három vereség után kétszer már legalább gólt és pontot is tudtak szerezni.

Komoly meglepetés lenne, ha nem tudnák otthon tartani a három pontot a hazaiak, ahogy az is, ha nem születne legalább három gól, mégpedig úgy, hogy mindkét fél beveszi a másik kapuját.

 

 

České Budějovice – Slavia Praha

Nincs könnyű helyzetben, de összességében remekül végzi a munkáját David Horejs, aki már hat éve irányítja a fekete-fehérek együttesét. A klub anyagi lehetőségei szűkösek, de a kiváló edző jól alkalmazkodik és a fiatalok beépítésével idén is igyekszik helyt állni, aminek jó példája, hogy az elmúlt három találkozójukon nem találtak legyőzőre. A feljutásuk óta négyből négyszer kikaptak a fővárosiak ellen, akiknek a Stadion Střelecký ostrov egy igazán szép emlékeket jelentő hely, mert a legutóbbi két alkalommal összesen kilenc gólt szereztek itt Jindrich Trpisovsky tanítványai. A címvédő csak a harmadik a tabellán, s bár van egy elmaradt mérkőzése a városi rangadó elvesztése és a gyenge nemzetközi szereplés komoly kétségeket vet fel na csapat megfelelő erősségét illetően.

A prágaiak esélyesként ékeznek az idegenbeli összecsapásra is, de a formájuk nem a legjobb, ráadásul az izraeli vendégjátékuk sem alakult jól, amire csak rátesz az utazás, amit a hazaiak szeretnének kihasználni, de még így is a vendég siker tűnik reálisnak.

 

 

Sparta Praha – Mladá Boleslav

A tabella második helyén elfoglaló Pavel Vrba irányította fővárosiak egyetlen vereséget szenvedtek eddig a szezonban, de hosszú idő után megnyerték a prágai derbit. A Generali Česká pojišťovna Aréna szurkolói előtt már becsúszott nekik egy döntetlen, valamint a hétközben a nemzetközi porondon is elszenvedtek egy vereséget, így most itt a javítás esélye, meg a bajnoki álmok további kergetésének lehetősége. A vendégségbe érkező Karel Jarolim irányította kékmezesek az előző idény középmezőny alsó felébe tartozás után szeretnének előrelépni, aminek érdekében jól mutat a legutóbbi két meccsen begyűjtött hat pontjuk. A prágai kirándulások eddig nem jöttek be nekik, s most sem biztos, hogy nagy reményeik kellene legyenek.

A legutóbb négy fővárosi randevújukon a hazaiak domináltak és nyertek, s csaknem minden az ő sikerük mellett szól most is, talán csak a fáradtság hozható fel a vendégek mellett, illetve, hogy a két edző sokszor osztozott meg a pontokon egymás ellen.

Kapcsolódó cikkek