Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A legfontosabb meccsek egy helyen!

FC Barcelona – Real Madrid, vasárnap 21:00

A katalánoknak nem volt kedve mindenféle csipcsup nemzetközi meccsekkel babrálni, ők kihagyták a hétközi csatározást, így aztán friss elmével ugranak a klasszikusba. Egy biztosan jó hír a klub felől, hogy Xavi Hernandez a jövőben is edzősködhet imádott klubjánál, a 9 pontos előny a bajnokságban elég biztosíték a maradásához. Különben egyszer amúgy is elintézték a Realt, nem is olyan régen egy kupadöntőben és egy elődöntőben, szóval nekik áll inkább a jóság a hétvégére. Addig meg biztosan kitörlik az elméjükből a Manchester United elleni bukovárit, dupla energiával belevetik magukat a több mint presztízsmeccsbe!

A Realnál jó, ha tudják, a Liverpool elleni terméketlenség végtelenül kevés lesz! Amennyiben Rüdigert, meg Militaot lerúgja az ellenfél, akkor nagyon odavannak. Különben nem festett jól Benzema arca a Pool elleni győztes gól után, lehet, hogy nem vállalja az újabb veretést. A madridiak szerda este olyan furcsán, erőtlenként mutogatták magukat, hiányzott a koncentráció a végjátékból, még Courtois tűnt a legmegbízhatóbbnak, az meg már milyen, ha a kapus a legjobb. Pillanatnyilag nem a vendégeknek áll a győzelmi zászló. 

Tipp: 3-1 17,00

Internazionale – Juventus, vasárnap 20:45

Az Inter bejutott a legjobbak közé a BL-ben. Elég öröm a kék-feketéknek, még akkor is, ha sovány és minimális előnnyel tették ezt. Az olasz focitól nem áll messze a bunkervédekezés, ezzel jutottak előre, sőt ezzel léptek a BL csúcsra Mourinhóval. Nagy kérdés, hogy a speciális defenzív taktika, a majdnem catenaccio mennyit erőt vett ki az emberekből. Jó sokat kellett melózni a Porto ellen. Nem elhanyagolhatóan egyenletesen menetelnek az olasz bajnokságban, hat forduló óta a 2. hely az övék, semmi hátráltató botrány, igazságszolgáltatási fenyegetettség. Esélyesebbek, mint a Juventus. Nem sokkal, pont eléggel. 

Megcsinálták! A Freiburg ellen győzelemmel legalább valami vígaszt kapott a Juve. Nem könnyű nekik az élet, állandó fenyegetettség, bár a balhéról a játékosok tehetnek a legkevesebbet. A csalók már eliszkoltak, és a Ferrari sem olyan jó az F1-ben.  A bajnokságban négy meccses győzelmi sorozat, aztán zakó a Roma-tól, majd győzelem, egyáltalán nem annyira egyenletes meló. A rangadón nyerni kellene. A bajnoki cím már elment, legalább valami nemzetközibe kellene kapaszkodni!

Tipp: 1-0 7,00

Lazio – Roma, vasárnap 18:00

A Föld nevű bajnokság egyetlen edzője Sarri, aki a Lazio edzésén is folyton cigarettázik. Egészen döbbenetes a Maestro nikotinéhsége, talán még álmában is füstöl a szája! Mondjuk most elégedettségében, hiszen a csúcson állva várják a városi matekot. A scudetto-t kicsit távolabbról látják, a BL indulás viszont kézzelfogható közelségben! Másra sem kell figyelniük, a nagy fényes bajnoki menetelésbe belerondított az Alkmaar, kettős verést mért az olaszokra, innen kell a Roma ellen pályára botorkálni. Még a Napolit is legyőzték, most meg a ciki a hollandok ellen. Kemény lesz, csak el ne fogyjon a cigi…

Mourinho elégedett. Pokoli hosszú ideig tartó meccsen, ha nem is nyertek, továbbjutottak a Real Sociedad ellen. Az már valami. Erre jön a Lazio, amely mindig is érzékenyítő mérkőzés a fővárosban. A rendőrök idegesek, a balhé örökké a levegőben, a pályán a portugál feszkózik, fölséges szórakozás ígérkezik! Ráadásul szoros a versenyfutás, két pont a differencia közöttük, extra stressz! Cseppnyivel a Roma esélyesebb, diadallal érkeztek haza, kitart a bajnoki meccsen is.

Tipp: 0-1 7,00

Kapcsolódó cikkek