Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Tigres UANL és a Pachuca is fölényes győzelemmel indította a szezont.

A mexikói bajnokság újonnan elkezdődött kiírásának második fordulójában a legnagyobb rangadót magyar idő szerint hétfőre virradóra, hajnali 02:05-től rendezik a Tigres UANL és a legutóbbi kiírást megnyerő Pachuca között.

A monterrey-i csapat az első mérkőzését a vártnál simábban, 3–0-ra nyerte a Santos Laguna vendégeként. Eközben a klubrekord igazolás, Fernando Gorriarán már hét perc után gólpasszt adott, a csapat legnagyobb sztárja, Andre-Pierre Gignac pedig gólt és asszisztot is jegyzett a találkozón. Az újonnan kinevezett Diego Cocca bemutatkozása remekül sikerült a Tigres kispadján, most pedig következhet a hazai közönség előtti debütálása. A Tigres a 2019-es Clausura megnyerése óta újra a bajnoki címről álmodozik, a most következő rangadó némileg választ adhat arra, hogy érdemes lesz-e reménykedniük.

A világbajnokság előtt befejeződött 2022-es Aperturát magabiztosan megnyerő Pachuca az új idényt ott kezdte, ahol az előzőt abbahagyta: az első fordulóban 5–1-re kiütötte a Pueblát. Nicolás Ibánez úgy duplázott, hogy még egy kihagyott büntető is belefért tőle. Guillermo Almada csapata az utolsó hat meccsén megnyerte, abból három találkozón öt gólt szerzett, megállíthatatlan támadójátékot bemutatva. Azt nehéz lenne elképzelni, hogy a Tigresre is hasonló csapást mérhetnek, de a Los Tuzos minden bizonnyal nem fogja adná alább a győzelemnél, először léphetnek pályára hazai pályán a legutóbbi bajnoki cím megszerzése óta.

A két csapat az előző Apertura rájátszásának negyeddöntőjében találkozott egymással, amikor két egy-egygólos győzelem született mindkét fél részéről – akkor ez jobb alapszakasz-helyezése révén a Pachuca továbbjutását jelentette. Azelőtt mindkét tavalyi hazai bajnokin a Pachuca győzött, az egyik találkozón a már említett Ibánez, a másikon pedig Victor Guzmán duplázott.

Kapcsolódó cikkek