Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Düsseldorf-Bayern, vasárnap 15:30
Alaposan sikerült promótálni ezt a meccset, ám nem arról az oldalról, ahonnét maga a sportérték jöhetne! Jó kis matekozás volt a Bayern edzésén, ettől hörrent fel a Bundesliga lakossága! Coman és Lewandowski MMA-zott egy villanást, aztán jött a szokásos rizsázás, eszerint az ilyen keménykedések tök normálisak, látszik a harci kedv, blablabla. Ettől a kis anziksztól ugyan nem lesz jobb a hazaiak hangulata, sőt pont nem jól jön nekik, hogy az éppen 10 ezredik bajnoki címe felé robogó Bayern fogja őket széttaposni! Bár a Düsseldorf nincs rossz hangulatban, hiszen gyönyörűen kiporolták a ’Gladbachot, a Herthát, jókora vihart kavarva a bukott klubok edző posztjára! Még az is kérdés, hogy fogadják a giga klubot, most kaptak egy 1000 eurós büntetést, tiltott tüzeskedés miatt, ami egy bengáli tűz formájában javított hangulatot, ám nem a DFB fegyelmi bizottságában! Lehet még kicsit jópofizni, csak semmi értelme, a vendégek a kötelezőt győzelemmel lehetnek csak elégedettek, meg mostanában aki a Ligában szembe megy a Bayernnel, sok jóra nem számíthat! A februári, Leverkusen elleni vereség óta nem kaptak ki, legyártottak nyolc meccs alatt 30 gólt, kár minden további!
Tipp: 0-3

Hoffenheim-Hertha, vasárnap 13:30
Jaj, nagy most a baj Berlinben, morálisan odavannak a kékek, súlyos válságban a csapat, és ehhez még hozzájön, hogy a vezetésben sem egyértelmű az irány, ahogyan hírlik, Preetz góré és Dárdai Pál másképpen gondolkoznak, erre jön még a sorozatos vereség öntet, szóval kész minden a fővárosban! A másik oldalon meg csupa napsütés, az utóbbi meccsek szépe hangulatot alapoztak a hétvégére, csak annyi a hiba, hogy az eddigi tök jó és eredményes és fiatal és tehetséges tréner, Nagelsmann lelép a csapattól. Elmegy bika szelídítőnek Lipcsébe, addig meg a falusi csapatot próbálja minél feljebb srófolni a ligában! Mondjuk a jelenlegi hetedik hely pont semmit nem ér, ám egy sikeres bajnokival odaérhetnének legalább az Európa Liga startvonalra. Németországban a nemzetközi témázás a fontos, a Bundesliga adja magát, még a kieső csapatnak is zabálják a híreit! Egy dúsabb hétvége után diszkont mennyiségben hullanak a fejek, lásd Augsburg. Hoffenheimben totál oké az egész, jól gépelnek az utóbbi hetekben, erre most hozzájuk jön a kifáradt Hertha. Pont optimális ellenfél, lehet tovább fényesíteni a kardot!
Tipp: 2-0

Dortmund-Mainz, szombat 18:30
Ez egy annyira kötelező győzelem, mint a hosszú élethez a folyamatos légzés! Ha még valami kis elképzelése maradt a BVB-nek a bajnoki címmel kapcsolatban, akkor sürgősen, halaszthatatlanul, kőkeményen bele kell kezdeni a Mainz pusztításába! Nincs mentség, nincs taktikázás, csúnyán oda kell tennie magukat a sárgáknak, ha végképpen nem akarnak kiszállni a buliból! Azért nem lesz könnyű felkelni a Bayern elleni KO-ból, sőt az eredményen túl a játék is eléggé pocsék volt! Úgy hozták le a mérkőzést, hogy szinte vagy alig támadtak, és az is nagy kérdés, hogy Götze miért csak csereként szállt be? Ezt most nem teheti meg Favre edző, akibe beleverte a csapat a csúfot! A müncheni égés szünetében a főni nem szólt semmit, nem kiabált, nem tartott ébresztőt, mint régen Klopp. A csöndes svájci stílus nem vezet sehová, erről hümmögnek a játékosok. Hiányzik nekik az emóció, az érzelem, de hát egy svájci azt nem tudja alapból! Pedig most a jófiúság pont nem aktuális, méregből  kellene vezényelni, aztán erre nem biztos, hogy Favre a legerősebb karakter. Ha más nem a pléjereknek kellene ébresztőt tartani, mert ha nem, akkor még jobban égnek. Azt meg annyira nem szeretné a hazai 80 ezer fanatikus! Jobb lesz a három pont, mindenkinek jobb lesz!
Tipp: 3-1

Kapcsolódó cikkek