Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az ifjú holland középpályás, Frenkie de Jong már évközben aláírt a katalán óriáshoz, ám csak most, a váltás időpontjához közeledve döbben rá, hogy micsoda cápaakváriumba esett.

A Barcelona középső szekciójába ugyanis igen nehéz beférni, és hiába a 75 millió eurós vételár, a tininek meg kell küzdenie a helyéért. A konkurencia pedig nem kicsi: Ivan Rakitic, a horvát válogatott sztárja, Sergio Busquets a klub saját nevelésű, világ- és Európa-bajnok szűrője, Arturo Vidal a chilei pitbull és Arthur, a mindössze 22 éves brazil válogatott is pályázik a három hely egyikére.

A jövő tehát mindenképp fényes Katalóniában, hiszen a Busquets-Rakitis-Vidal trió mindhárom tagja bőven betöltötte már a harmincat és már most adott az utánpótlás, ám jelenleg még nagyon is aktívak. Busquets helye a legbiztosabb, még Vidal szerepköre nem egyezik a frissen érkező hollandéval, így Rakitic van veszélyben.

A horvát rögtön le is szögezte, hogy az ő pozíciója foglalt, és nem kíván osztozni rajta senkivel! Persze erről azonnal megkérdezték Frenkie-t is.

„A klub azt mondta, kellek nekik, és a három hely egyike az enyém lesz. Természetesen azt nem én döntöm el, hogy melyik, majd az edző megmondja. Valverde nem vette még fel velem a kapcsolatot, tudom, hogy nagy rajta a nyomás jelenleg.”

Ernestot a narancsok szövetségi kapitányi Ronald Koeman válthatja a gránátvörös-kékek padján.

„Persze, ismerem őt a válogatottból, más azonban nem akarok mondani, hiszen az tiszteletlenség lenne Valverdével szemben. Nem szeretnék pletykákat gerjeszteni.”

Louis van Gaal gondolataira is válaszolt a középpályás, meglehetősen röviden.

„Mindenki azt gondol, amit akar, de nem hiszem, hogy ez egy kötekedő kijelentés volt a részéről.”

Valószínűleg Frenkie hócipője is tele van a pletykákkal és az üzengetésekkel, és inkább már a Nemzetek Ligájára koncentrálna.

Kapcsolódó cikkek