Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jó nagyot ment a katari vb közben Cristiano Ronaldo!

Vagy mellette, közben, miatta, szabad eldönteni, kinek melyik kifejezés a megfelelő. Az egyébként az egész világon nagy zajjal átfutott akciót éppenséggel, aktuálisan szabad „Sivatagi Vihar”-nak is becézni.

Az már hosszú ideje látszott, hogy a világklasszis látványosan unja a manchesteri állapotát. A bizonyos Piers Morgan interjúról is csak saccolni lehetett, mi lesz a kifutása? Mert a helyzet pokoli volt mindkét fél számára, már az alákérdezős- Morgan köztudottan nagy CR imádó- beszélgetés előtt. A portugál géniusz megalázónak érezte, nem róla szól a csapat, a bajnokság, ten Hag edző képtelen volt megnyugtatóan kezelni az United amúgy is kellően veszett mindennapjait. Mert ebbe kell számolni, hogy a szurkolók tiszta izomból gyűlölik a klubot tulajdonló Glaser testvéreket, nem csillapítja őket, mennyi pénzt befektettek az amerikai pénzemberek, a semmire. Sir Alex csapata negyedennyiből püfölte végig a világot, és nem csak afféle instant jelleggel, hanem állandóra véve sikerüket. 

Szóval az a manchesteri kifakadást nehezen kezelte Ronaldo világa. A 200 millió insta követő, meg a többi népszerű platform népe elhűlve figyelte, mi sül ki ebből. 

Csak gyorsan, a nagy sajtóvisszhangot kapó CR megjelenésben, a csatár kritizálta a klubot, az edzőt, a szurkolókat, nekiment mindenkinek és mindennek. Hatalmas patália kerekedett belőle, aminek a vége: Ronaldot szabadlistára tették. 

Na most két verzió lehetséges: a játékos menedzsmentje alaposan kitervelte ezt, számolva az összes lehetséges reakcióval, tiszta tudatosan megjelenés, , megfelelő emberrel elővezetve, arra törekedve, hogy a MU vezetősége muszájból reagáljon az elhangzottakra. A másik változat valószínűtlen, de nem szabad kihagyni: CR tényleg véletlenül kinyitotta a száját, és elkezdett beszélni. 

Az eredmény jól látható, még a katari vb-re kinyiffant megannyi nemzeti játékos szánalmas poroszkálása is csúnyán háttérbe szorult. 

A sztori amúgy nem állt le, a portugál válogatott is megszenvedte régi harcosa hepciáskodását. Ronaldo a borzasztó statisztikai mutatói ellenére örökös helyet követelt magának, morogva bomlasztva a csapategységet. 

A végén még csodás felesége is megnyikkant, kicsit belefújva a már csak parázsló tűzbe, azt követelve, embere azonnal hagyja el a válogatottat, annyi sérelem érte.

Közben jelentkezett Ronaldo új egyesülete a szaúdi al-Nasszr csapata, ahol állítólag évi 200 millió dollárt keres.

„Ha kérditek odahaza: na milyen volt Arábia? Aha-ha”

Kapcsolódó cikkek