Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A 36 éves, 57-szeres angol válogatott csatárt Steven Gerrard vezetőedző hívta a skót klubhoz – annak idején még együtt futballoztak a nemzeti csapatban. A rutinos támadó érkezése segíthet a Rangersnek megkaparintania a bajnoki címet, amiért nagy a versenyfutás: az ősi rivális Celtic mellett még a Kilmarnock és az Aberdeen is jó eséllyel pályázik az elsőségre.

„Örülök, hogy a csapatnál köszönthetem Jermaint” – mondta Gerrard, majd hozzátette, hogy rendkívül tehetséges csatárnak tartja Defoe-t, aki rendkívül tapasztalt és eddig az összes klubjában sok gólt szerzett.

 

 

Egyébként Defoe utoljára tavaly márciusban volt eredményes a Bournemouth színeiben és ebben a szezonban összesen csupán 21 percet kapott csereként. A csatár előzőleg megfordult a West Ham, a Sunderland és a Toronto csapatánál is, a Rangersben pedig január 18-án debütálhat a Cowdenbeath elleni kupameccsen. Fontos részlet, hogy a kölcsönadás részeként a Bournemouth 2019 júliusában vagy adott esetben 2020 januárjában visszahívatja Defoe-t Angliába.

A Rangers nem csak Defoe-t vette kölcsön a mai napon, hanem Steven Davist is a Sunderlandből. Davis korábban 2008 és 2012 között futballozott Glasgowban, így aztán egy nagy visszatérőről beszélhetünk.

„Steven visszatérésének is nagyon örülünk, érkezése komoly fegyvertény” – mondta Gerrard.

Kapcsolódó cikkek