Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ousmane Dembele nem zárt valami hatalmas évet az idén, hiába érkezett nagy csinnadrattával Dortmundból, nem tudott Neymar nyomdokaiba lépni. Valverde mester nem igazán számított a franciára, helyette Coutinhot játszatta a pálya bal oldalán, akinek láthatóan abszolút nem feküdt ez a poszt.

A legnagyobb baj az volt a gall szélsővel, hogy csereként sem nagyon tudott hozzátenni a játékhoz, legalábbis nem annyit, amennyit a közönség várt volna tőle. Sőt, a Liverpool ellen elszórakozott helyzetei csúnyán megbosszulták magukat…

A Bayern München mégis érdeklődik a szélső iránt, az előbb leírtak ellenére is, továbbá az sem riasztja el őket, hogy a világbajnok futballista a Borussia Dortmundtól dobbantott Katalóniába. Nem ő az elsőszámú opció a Bőrnadrágosoknál, ám Leroy Sanét nem igazán akarja elengedni a Manchester City, így maradt a 22 éves francia, mint B-terv.

Lothar Matthaus, a legendás német középpályás ugyanakkor beleszállt, a Bajorok elnökébe Uli Hoenessbe, mondván a Bayern München elnöke a hitelességét kockáztatja. A korábbi magyar szövetségi kapitány a Bildnek nyilatkozott.

„Mikor eszembe jutnak azok a botrányok, amiket Ousmane Dembele okozott Dortmundban és Barcelonában, úgy érzem, hogy ugyanezt művelné Münchenben is. Nem látok olyan okot, ami ennek az ellenkezőjét támasztaná alá.

Uli Hoeness határozottan állást foglalt Dembele dortmundi viselkedésével kapcsolatban annak idején, egyértelműen a játékos ellen. Ha ezek után szerződteti a szélsőt, a hitelessége megkérdőjelezhetővé válik.

Lehet, hogy Dembele egy év után váltani akar, és újabb botrány kerekedik.”

Nehéz nem egyetérteni Lothar szavaival, ugyanakkor a Bayern időszűkében van szélsők terén. Robben és Ribéry ment, maradt Coman és Gnabry, mögöttük azonban nincs senki.

Persze Dembele és Sané is elsőszámú választás akar lenni.

Kapcsolódó cikkek