Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Carlo Ancelotti szép csöndben legendává vált! Semmi csinnadratta, hókuszpókolás, szakmányba vásárolt giga-mega sztárok, halk szavú munkájával a csúcsra ért, az hagyján, régóta ott él! Most például a roskataggá vált Real Madridot pimpeli mesteri színvonalon, sokan, köztük a szittyamadrdisták is elkezdtek jajongani, mi lesz a csapatból, elment a két hátsó biztos ember, a darabolós világnagyja Ramos, meg az utóbbi időben ingatag gall Varane, aki előtte eléggé prímául hozta a szerepét. Ancelotti felhúzta az Everont, a másik liverpooli együttest, komoly tényezővé alakított a PL-ben, majd a baráti, talán kétségbeesett hívás Madridba kérte.

Régóta figyelik Őfenségét, az elegancia, a nyugalom olyan értékmérője legalább, mint csapatai pazar teljesítménye! Don Carlo aztán tényleg a régi edzői stílus megtestesítője, még véletlenül sem lohol az öltözőbe szünetben, hogy a video elemző akadékoskodásától tegye függővé játékosai leteremtését vagy dicsőítését. Sehol egy rozsdás mágnestábla, nála az alkoholos filctoll gyerekei szülinapi rajzait formázza, esetleg a meccsre utazó keret kijelölésére szolgál. Azt meg természetesen valamelyik segédje felkarcolja!

Egyáltalán nem esik hanyatt a labdarúgást piszkáló statisztikától, pedig már mindenféle hóbelevanc kisgyerek is ettől lesz okos, erre építi karrierjét, podcast-jét. Carlo Ancelotti a játékosok nyelvét érti, abban nagy, és hát, ha a portfólióját nézi bárki kurkász, ott talál bőven dicsőséget! Érdekes, hogy szinte mindenhol két évig melózott, a Milannal viszont hosszan összenőtt, na abból a kapcsolatból született pár scudetto, talán onnan számolják a piros-feketéket nagy és dicsőséges bandának!

Kicsi piszokfolt a listán a nápolyi szelet, igaz ott is kitartott sportolói mellett, csak hát az ő feje látszott a legkönnyebben levághatónak, nyisszant is a kés. Korábban Münchenben pont az ő dédelgetettjei fúrták ki, pár rutinos nekiesett, mehetett a Bayerntől. Olyan nagy baja nem esett, elég jó az eredménylistája, kapkodtak utána. Manapság amilyen szépre összeszedte a Real Madridot, csudájára járnak, bár a védelem még nem annyira beton, elöl legalább nem visszafogottak, zsákszámra hintik a gólt!

Megint egy klub, ahol maradandót alkothat Carlo Ancelotti!

Kapcsolódó cikkek