Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Két nyolcaddöntővel folytatódik vasárnap is az Európa-bajnokság, a cseh válogatott Budapesten, a Puskás Aréna utolsó Eb-meccsén próbálhatja meg meglepni az eddig kitűnően teljesítő holland csapatot, míg a másik találkozón két élcsapat vív majd egymással.

Hollandia-Csehország, vasárnap 18:00

A több világversenyt kihagyó holland együttes visszatérése eddig emlékezetesre sikeredett, hiszen látványos játékkal, jó szellemiséggel rukkoltak elő, mindezt pedig sok tehetséges játékossal elővezetve. A csoportból simán, három győzelemmel jutottak tovább, a csehek viszont négypontos harmadikként vívták ki a további szereplés lehetőségét. Utóbbi csapat összes gólját Patrik Schick szerezte eddig, aki akár szintet is léphet ezen a tornán, főleg, ha most is meglepetéshez segíti csapatát. A statisztikákból egyértelműen az látszik, hogy a hollandok játszottak eddig támadóbb szellemben, több kapura lövésük, több passzuk, több beadásuk, kialakított helyzetük van, nagyobb arányban birtokolták a labdát az első három meccsük után, így most is arra lehet számítani, hogy ők dominálnak majd. De annyira hajolhat magunk felé a kezünk, hogy egy gólgazdag, látványos meccset tippeljünk a Puskás Aréna utolsó Eb-találkozójára.

Tipp: Hollandia nyer 1,68

Belgium-Portugália, vasárnap 21:00

Két olyan csapat csap össze már a nyolcaddöntőben, melyet előzetesen akár a végső győzelemre is esélyesnek tartottunk. Belgium talán Olaszország mellett az Eb eddig legjobb teljesítményét nyújtó csapata, a portugálok játéka közel sem ennyire látványos, de tőlük már négy éve is láthattuk, hogy a kínálkozó esélyekkel viszont nagyon jól élnek. Most is belga mezőfölényre lehet számítani, a portugálok pedig néhány kontrából indulhatnak majd be. A rendes játékidőben döntetlenre számítunk, tizenegyesekkel azonban Belgium jut majd tovább.

Tipp: Döntetlen 3,25

Eb-Aranygól tippjáték – 3,2 millió Ft

Kapcsolódó cikkek