Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Csehország-Dánia, szombat 18:00

Az Európa-bajnokság leginkább alábecsült negyeddöntőjére kerül sor szombaton kora este, amikor Bakuban összecsapnak Csehország és Dánia legjobbjai. Utóbbi csapat ittléte a várható ágrajzot látván nem akkora meglepetés, előbbi gárdát azonban nagyon kevesen várták a legjobb nyolc közé. A hollandok ellen ki kellett volna esniük…

Legalábbis így gondolta mindenki, kivéve az Oranje játékosai, na meg De Boer mester. Az azóta már menesztett holland szövetségi kapitány a csoportkör során kihozta a maximumot a csapatából, majd aztán az egyenes kieséses szakasz első erőpróbáján orra bukott, méghozzá a Puskás Arénában. Az ötlettelen, impotens támadójátékot mutató narancsmezesek kaput eltaláló lövés nélkül estek ki a jól védekező, majd az emberelőnyt maximálisan kihasználó csehek ellen.

Nem mondhatni, hogy Silhavy legénysége eddig bármelyik meccsén klasszis teljesítményt mutatott volna, Schick góljaira és a hátsó alakzatra azonban lehetett támaszkodni. Kérdés, hogy utóbbi mennyire működik majd hatékonyan az elmúlt két mérkőzésen nyolc gólt vágó dán támadók ellen.

Hjulmand mester tanítványai a döcögős kezdés után elkapták a fonalat, és már igazán merész terveket szövögethetnek, akár egy döntős szereplés is összejöhet, amihez mindössze egyetlen bravúrgyőzelemre lenne szükség. Nem, nem Csehország, sokkal inkább a legjobb négy közé várható Anglia ellen. (Hacsak nem Ukrajna jut tovább…)

A dánok legutóbbi két áldozata, Oroszország és Wales nagyjából hasonló játékerőt képvisel, mint Csehország. Az egyetlen hátráltató körülmény a két nagyágyú, Poulsen és Kjaer távolmaradása lehet: az RB Leipzig csatára kihagyta a Wales elleni összecsapást, a helyén remekül teljesítő Dolberget pedig aligha szorítja ki a kezdőből, a Milan védőjére viszont óriási szüksége lenne a hátsó alakzatnak és az egész gárdának, nem véletlenül viseli a csapatkapitányi karszalagot. Nem is beszélve Schickről, akit a háromvédős formáció központi elemeként neki kellene semlegesítenie.

Az elmúlt találkozókból kiindulva egy sokgólos, pörgős összecsapásnak lehetünk majd szemtanúi, amelyen elsősorban a skandinávok akarata szerint alakul majd a játék képe, míg Csehország a kontrákra és a pontrúgásokra építhet. Hollandia ellen – egy kiállítással megspékelve – bevált a recept, lássuk, mire mennek az északi hengerrel szemben!

Tipp: Dánia 2,15

Vágj zsebre 1500 Ft ingyenes fogadást!

Kapcsolódó cikkek