Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Svájc-Spanyolország, péntek 18:00

Svájc igen nagy meglepetést okozva kvalifikálta magát a legjobb nyolcba, hiszen a világbajnoki címvédő Franciaországot verték ki, mégpedig egy heroikus meccsen: először vezettek, onnan viszont már 3-1-re is fordított Didier Deschamps csapata, majd jött két svájci gól, illetve a hosszabbítás és a tizenegyesek, melyekkel végül Vladimir Petkovic együttese jutott tovább. A sok kritikát kapó Seferovic talán élete egyik legjobb meccsét hozta, valószínűleg a gólszerzés most is elsősorban az ő feladata lesz majd, a svájciak 3-4-1-2-es felállásban léphetnek majd pályára. Xhaka eltiltása miatt nem léphet majd pályára, őt Denis Zakaria pótolhatja majd.

A spanyol válogatott számára sem volt eddig zökkenőmentes a torna. Az első két csoportmeccsükön mindössze két pontot gyűjtöttek, majd a szlovák válogatott ellen kinyílt a gólzsák. Jött a horvátok elleni nyolcaddöntő, ahol Unai Simón kapus kellemetlen bakija után hátrányba kerültek, itt is jött azonban a fordítás, végül pedig sikerül behúzniuk a meccset. A spanyol csapat 4-3-3-as felállásban léphet majd pályára, Morata segítségére elől Sarabia és Torres siethet majd. Eric Garcíát az előző meccsen le kellett cserélni még az első félidőben, azonban a hírek szerint sérülése nem komoly, így visszatérhet a csapatba.

A két csapat egyébként most játszik majd először az Eb-k történetében, korábban három vb-meccsük volt, amelyből kettőt nyert a spanyol csapat. A spanyol csapat átlaglabdabirtoklása a legmagasabb a tornán, most is hispán mezőfölényre lehet számítani. Sőt, győzelemre is, Luis Enrique csapata bejut majd a legjobb négy közé.

Tipp: Spanyolország nyer 1,67

Kapcsolódó cikkek