Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A holland másodosztály 16. fordulójában csütörtökön két meccset rendeznek, melyek során a négy U23-as együttes csap össze.


 

 

Jong PSV – Jong Utrecht

Az eindhoveni fiatalok sok gólos összecsapásokkal szórakoztatják a kilátogatókat, csak épp nem a legjobb felosztásban teszik mindezt. AZ előző három meccsén nyeretlen Adil Ramzi fiai most a liga utolsó helyén kullogó Darije Kalezic legénységét fogadják, akik nyertek hétfőn és bár kevésbé kipihentek, mint a hazaiak, a forma náluk jobb, ráadásul az előző idényben oda-vissza tudták hozni ezt a párosítást, ami adhat némi reményt, hogy ezúttal is legalább egy pontra jók lesznek idegenben.

 

Jong AZ Alkmaar – Jong Ajax

Ugyan a hétvégén kikapott Maarten Martens alakulata, de hazai környezetben a harmadik legjobb mérleggel büszkélkedhetnek az alkmaari tehetségek, akiktől elvárás lenne, hogy a három pontos előnyüket megőrizzék az amszterdami reménységekkel szemben, akik az előző két meccsükön négy pontot gyűjtöttek be, de közben nyolcszor betaláltak és hétszer kapituláltak. Johnny Heitinga tanítványai idegenben eleinte szenvedtek, de az utóbbi időben már javulnak az eredmények és két győzelem áll mögöttük, s most is legalább egy pont reményében utaznak el idegenbe.

Kapcsolódó cikkek