Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A holland másodosztály kilencedik fordulójában az élvonalból kiesett trióra koncentrálunk.


 

 

PEC Zwolle – Jong Ajax

A válogatott szünet előtt haza pályán szenvedett vereséget Dick Schreuder alakulata, így most annak ellenére is, hogy listavezetőként pihenhettek komoly nyomás nehezedik rájuk, hogy javítani kell a vendégségbe érkező amszterdamiak ellen, akiknél Johnny Heitinga keze nyoma már érződik olyan tekintetben, hogy ez az idei csapat sokkal kevésbé támadószellemiségű, mint volt korábban. Hogy ez mire lesz elég az nagy kérdés, de ők is egy vereség után vannak, így a hozzáállás itt is hasonló lesz, mint a hazaiaknál, ami egy gólgazdag meccset szülhet.

 

FC Den Bosch – Heracles Almelo

Második győzelmét abszolválta a szezon során Jack de Gier együttese az előző körben, csakhogy e mellett van már hat vereségük is, ami nem épp jó teljesítményre utal. Ilyen előjelek mellett nem meglepetés, hogy idegenben is favorit lesz a nyáron kinevezett John Lammers legénysége, akik az élvonaltól búcsúzva az azonnali visszajutásban reménykednek, amihez kellene a győzelmek az ilyen papíron könnyed három pontos meccseken.

 

MVV Maastricht – Willem II

Két győzelemmel a szünet előtti időszakból remek öltözői hangulat közepette készülhetett hosszabb ideig Maurice Verberne csapata az egyik nagy rangadójára, hogy nyolc év után ismét összecsaphassanak a tilburgiakkal. Kevin Hofland tanítványai a gyengébb kezdés után fokozatosan belelendültek, s hat mérkőzés óta nem találtak legyőzőre, de most egy riválissal szemben idegenben kellene nekik győzni, hogy a két hasonló cipőben járó bajnokaspiráns mögött ne szakadjanak le túlzottan.

Kapcsolódó cikkek