Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A legjobb nyolc csap össze az angol Ligakupában, hogy kiderüljön az elődöntők névsora.


 

 

Arsenal – Sunderland

A papíron legegyoldalúbb párosításban az élvonalban egyre jobb formába lendülő Mikel Arteta irányította fővárosiak fogadják a harmadosztályban vitézkedő „fekete macskákat”. Lee Johnson együttese négy mérkőzés óta nem kapott ki, viszont a sorsolás eddig kegyes volt hozzájuk, mert nem találkoztak első osztályú ellenféllel, most viszont idegenben kellene kiharcolniuk a továbbjutást az Emirates Stadiumban. Az „ágyúsok” toronymagas favoritok és nagyon komoly meglepetés lenne, ha az utóbbi meccseken nyújtott teljesítményük alapján ne ők lennének ott az elődöntőben.

 

 

Tottenham – West Ham

A fővárosi rangadók közül a nagyobb múltra visszatekintő párharcot az Antonio Conte által irányított „sarkantyúsok” és a David Moyes delegálta „kalapácsosok” vívják. Az elmúlt tíz év során háromszor is találkoztak a kupában és mindegyik alkalommal a vendégcsapat örülhetett, ami akár most is előfordulhat, mert az ő meccsüket elhalasztották a hétvégén, ami némi plusz pihenőt jelentett, viszont a forma inkább a hazaiak mellett szól.

 

 

Brentford – Chelsea

Az élvonalba frissen feljutó „méhek” és a bajnoki címért folytatott versenyfutásban kisebb lépéshátrányba kerülő „kékek” összecsapását a sérülések és a koronavírus miatt hiányzók nagyban fogják befolyásolni, mert mindkét csapaterősen megtizedelt létszámmal várja a találkozót. Thomas Frank legénysége a bajnokságban már megizzasztotta egyszer Thomas Tuchel BL-győztes csapatát, most pedig még inkább kifoghatnak a városi riválison, mert a vendégek formája nem épp a legjobb.

 

 

Liverpool – Leicester City

A hétvégén elhullajtott két pont és az indulatos lezárás nem biztos, hogy jó hatással lesz Jürgen Klopp tanítványaira, de ez egy másik sorozat, egy másik meccs, amit nagyon komolyan vesznek idén, még ha olykor kevésbé a legjobbakat is játszatva. Ezúttal a „rókák” lesznek a „vörösök” vendégei az Anfield Road közönsége előtt, ahol a visszatérő Brendan Rodgers szeretne borsot törni egykori csapata orra alá, hogy a nemrég begyűjtött FA-kupa után idén Ligakupát nyerhessenek.

Kapcsolódó cikkek