Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Évek hosszú sora óta megy a harc, ki a jobb? Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi? Annyira súlyos végeláthatatlan a két tábor harca, bárhol és bármikor képesek összefeszülni, legyen az személyes szenvedély, ha viszont az internet szabadszellemisége a terep, na ott aztán elindul a wifis pofozkodás.

Számomra a portugál jobban megtestesíti a követendő idol példáját. Rengetegen elmondták, a hetes számú mez tulaja elképesztő erővel tartja magát formában, lenyűgöző, ahogyan több mint 35 évesen gyötri a testét. Az pedig még sokkal jobban erősíti az imágóját, hogy nem egy tanyán éli az életét, hanem keresi az új kihívást, nem elég neki az akol melege. Ahová beteszi a sípcsontvédőjét megőrülnek, megvadulnak, természetesen ki-ki a saját álláspontja szerint. Mert legalább ígyen utálják is! CR pár nyelven beszél, az angolt, a spanyolt, az olaszt folyékonyan, a portugált meg anyatejjel szívta magába. Minden csapatánál vezérré vált, az más kérdés, hogy az ő jelenléte nyomasztó is lehet. Legutóbb a Juventusnál éppen ez történt, páran nagyon emlegetik, hogy a portugál egója olykor nem előre vivő. Ha hívják a válogatottba, ott is elöljáró, vele pár mutatós sikert összehoztak, mondjuk néhány éve a magyarok ellen éppen csak megmenekültek, ez viszont a mi büszkeségünk! Az olasz bajnokságban a vége felé kitűnt, hogy a Juve nem lehet bajnok, Ronaldo azonban harcolt, küzdött az utolsó sípszóig!

Messi viszont elegánsan magára hagyta a Barcelonát. Megengedte magának, hogy amíg a többiek az Eibar elleni bajnokin görcsöltek, ő már odahaza tengerparti haligalizott. Mert megérdemli! – felkiáltással Koeman edző is elengedte, nem marasztalta. Amúgy még mit tehetett volna!

Lionel Messi ilyetén döntése nehezen indokolható miközben folyton arról karattyol, mennyire övé a klub, az összes alkalmazott őt nyalogatja, jaj, nehogy elmenjen, cserébe csak a siránkozása, a mehetnékje hallatszik, Guardiola szája lassan kipálik, annyit udvarol az argentinnak, ő meg puszta szabadságvágyból lepattan a csapattól!

Mert ő az FC Messi! Nem az FC Barcelona…

Kapcsolódó cikkek