Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az osztrák élvonal nyolcadik fordulójában vasárnap helyezések alapján három rangadóra kerül sor.


 

 

TSV Hartberg – Austria Wien

A tabella második felében található a párosítás mindkét résztvevője, de miközben a hazai pálya előnyét élvező Klaus Schmidt fiai egy ponttal jobban állnak, mint a vendégek, nekik egy meccsel kevesebbjük is van, így aztán ha hozzák az igencsak bíztató mérlegüket, amire képesek idén a Profertil Aréna közönsége előtt, akkor igencsak leszakíthatják magukról a fővárosiakat. Manfred Schmid alakulata abban bízhat, hogy a fővárost elhagyva is elkezdtek pontokat gyűjtögetni végre és két vereség után a legutóbbi két idegenbeli találkozójukon már egy győzelem és egy döntetlen is összejött, ráadásul ebben a párosításban zsinórban négyszer nyerni tudtak.

 

Austria Lustenau – LASK Linz

Az újonc nagyon bekezdett és a tabella negyedik helyén találjuk őket. Markus Mader nem csak a másodosztályban tudott varázsolni, de egyelőre az élvonalban is remek meccstervekkel készül fel az aktuális riválisokra és bizony a Reichshofstadion közönségének panasza nem is lehet, mert kétszer is nyertek már három meccs alatt. Most a dobogó középső fokán található Dietmar Kühbauer tanítványai ellen kellene bizonyítani, akik egyelőre úgy tűnik, visszataláltak arra az útra, ami elvezetheti őket az európai kupaporond irányába.

 

Austria Klagenfurt – SK Sturm Graz

A játéknap zárófordulójában a nyolc pontos Peter Pacult együttese fogadja az nemzetközi színtéren győzelemmel rajtoló előző idénybeli ezüstérmest, akik most is ott vannak a dobogón. A hazaiaknak idén egyelőre nem megy annyira kiemelkedően jól a Wörtherseestadion fanatikusai előtt, amin most lehetne változtatni, mert ha valamikor, akkor most a kettős terhelés időszakában megtörhetik a nagyon rossz sorozatukat a graziak ellenében. Persze Christian Ilzer kellően erős kerete és jó alapjátéka okán így is a vendégek lesznek a favoritok, de ezúttal valóban benne van, hogy a két csapat történetében először nem nyernek.

Kapcsolódó cikkek