Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég másodosztály 26. fordulójában három közvetlen riválisok általi rangadót rendeznek.


 

 

IK Start – KFUM Oslo

Egy fővárosi rangadó már önmagában is kiemelt esemény mindkét klub életében, hát még akkor, ha a negyedik helyezett fogadja a dobogó alsó fokán tanyázót. A hazai pálya előnyét élvező Sindre Tjelmeland legénysége négy győzelemmel a háta mögött ment el a szünetre és hatalmas menetelésben vannak a feljutást üldözve. Nekik kimondottan rosszkor jött a szünet, mert kétséges mennyire maradtak formában, viszont a vendégségbe érkező Jörgen Isnes fiai két meccsen egy ponttal zárták szeptembert, így ők nagyon is örülhettek egy kis pihenőnek, ami alatt talán sikerült rendet tenni a fejekben. Az elmúlt három egymás elleni során idegenbeli siker született, de most talán még nagyobb meglepetés lenne egy vendég győzelem a Sparebanken Sør Aréna közönsége előtt.

 

Kongsvinger IL – Sogndal IL

Annak ellenére, hogy Eirik Maeland alakulata csak most tért vissza a másodosztályba, még az is benne van esetükben, hogy azonnal mennek még egy szintet, mert a szezon végére nagyon rátaláltak valamire, ami győzelmeket jelent, ráadásul a Gjemselund Stadion fanatikusai előtt a második legjobb mérleggel bírnak a ligában. Ezúttal a feljutásért folytatott harcban egyelőre nem jól álló Tore André Flo együttesét láthatják vendégül, akik három pontos lemaradásban vannak, s innentől pontot már aligha veszíthetnének, de idegenben csupán három sikert tudtak aratni egy tucatnyi próbálkozás során. Most is inkább a hazaiaknak áll a zászló, s ha nyernek jó eséllyel előre lépnek az egyik rájátszást jelentő helyre.

 

Ranheim IL – Sandnes Ulf

Két olyan együttes összecsapására is sor kerül a fővárosban, amelyeknek úgy kellett ez a válogatott szünet, mint egy falat kenyér. Hugo Pereira tanítványai hat mérkőzés óta nem tudtak nyerni és a szezon eleji túlteljesítés után a lufi kipukkant, s most zuhanórepülésben csúsznak visszafelé. Egyetlen pont az előnyük a már nem rájátszás helyen tanyázó riválissal szemben, tehát csak a siker jelenthetne igazán megváltást és nyugalmat nekik. A helyzet nem sokkal jobb vendégoldalon sem, mert az elmúlt hat összecsapásból egyet nyert meg Bjarne Berntsen együttese, s ők is negyven ponttal állnak jelenleg. Az egymás elleni mérleg összesítettje egyértelműen a vendégek felé billen, de legutóbb hazai siker született az Extra Aréna közönsége előtt, most viszont talán a döntetlen tűnik a legreálisabbnak, bár az egyik félnek sem lenne jó eredmény.

Kapcsolódó cikkek