Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Olvasva még könyörtelenebbül leteríttet a valóság, pedig tiszta marhaság, hiszen a tévében pont ugyanazok az érthetetlen arcok futkároztak, mint akiknek most a nevükön lovagolok. Mentségük annyi, hogy a villódzó népernyő néha mutatja a jobbnál jobb ellenfelet, a kritika nem annyira szembevágó!

Mire ez az egész? Az mondja: Lovric, Prenga, Sampeiro, Mitrovic, Gomis, Plakuscsenko, Domingues, Lukic. Úgy virít a számítógépes programban a magyartalan nevek miatti piros aláhúzás, azonnal kiég az ember szeme. Persze pár magyar is beszorult a kezdőbe. Duzs, Tamás, Kocsis, és a bókember, Bocskay. Ettől függetlenül pusztulat az egész, nagy csodálat a kitartó Kispest szurkolótábornak, hogy egyáltalán fizetnek ezért!

Pár évvel ezelőtt egy dicsak csapat megszerezte a bajnoki érmet, aztán onnantól halott pénz az egész. Ami jó a Honvédnál, az a stadion. Arról meg nem tehetnek a játékosok, még csak mögé sem lehet bújni, a kiesés arcpíritó szégyene miatt. Most jöhetne a kollagén szöveg, hogy bezzeg a Paks a színmagyarjaival, meg BognárGyurival hogyan tépkedi a pöffeszkedő külföldiek zömök típusait. Régi lemez, már lenne szabad ezt használni, annyit karistolódott a sok forgatástól.

Pedig a közelben érződik két győzelem mámorító illata, azt hitték a Bozsikban, na most hurrá, megnyomjuk, elindulunk a cudarságból. Majd kétszer egymás után arcra estek. Úgy látszik nem limitálja semmi a döglést, bármikor képesek üszkösíteni magukat a Bp. Honvéd emberei. Jó fej az edző, minden egyes zacskó után dicséri csapatát, hát mit tehetne mást, de őszintén? Hogy utcák-terek bajnokira sem nevezné őket, annyira botosak? A bőséges magyar bajnoki fordulókban fuldoklás 25 pontot hozott? Ezt még a híres kispesti utánpótlás akadémia is hozná, ráadásul azokat a magyar fickókat lehetne szeretni. Ezek meg?  

Sokszor sóhajtoznak, hej mennyi tehetség iparkodik az Akadémián, majd vezetői tékozlásból ezek a tehetségek idegen mezben villognak, a szerencsések máshol próbálkoznak, a pechesebbek kicsit hemperegnek a magyar foci alsóbb régióinak bőségében.  Ha jól megy minden, pont a Honvéd ellen ügyeskednek az elküldött gyerekek, szüleik keserűen nevetnek, másra nincs hangulatuk. 

Az első csapat retteg, mehetnek a bontóba, ha kiesnek!

Aztán lehet, hogy pont tesznek az egészre!

Kapcsolódó cikkek