Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az most már szinte biztos (sicher), hogy az FC Bayern Münchennél teljesen megzavarodtak. A vezetőség tisztára szétázott, ezt már az őszi szezon közben sűrűn bizonyították. A vének tanácsának legfelsőbb emberei olyan nyilatkozatokat toltak ki a foguk közül, amire bőszen reagált a német közvélemény.

Uli Hoeness simán elkergette az újságírókat, sőt megfenyegette őket, hogy ha rosszat mernek írni a játékosaikról, akkor aztán nagyon dühös (böse) lesz! Az öreg fater, aki kiszabadult a böriből, kicsit megszippantotta a szabad levegőt, megerősödött, majd egy kis késéssel elkezdett emberkedni, miközben inkább az összes körülötte lévőnek a barátságát kellene keresnie azért, mert egyáltalán foglalkoznak a jelen rozzant bandájával.

Az évi rendes nagygyűlés előtt kicsit forrongott az öltöző, pár idősebb dolgozó igyekezett a hangját jó hangosra venni, ahelyett, hogy a bukdácsoláskor dupla annyit tettek volna bele a meccsekbe. Robben, Hummels, Ribery, meg a kolumbiai csóka, James, aki manapság annyira nem passzol a csapathoz, kikelt a főnök ellen, közülük párnak meg is köszönték az együttműködést.

Szegény Niko Kovac nem így képzelte el az életét az összes tréner álommunkahelyén. Nem véletlen, hogy erre a nagy cirkuszt üzemeltető, egykor tényleg élcsapatra akasztják olykor becenévként, manapság inkább gúnyosan az FC Hollywood jelzőt.

Annyira elege lett a tagságnak az elnökség pökhendiségéből, hogy a nyilvánosság előtt, az FC Bayern éves közgyűlésén nekiestek a góréknak, azok meg puffogva visszavonultak. Most pedig olyan kétségbeesett igazolási politikát folytatnak, mintha hamarosan örökre bezárna a piac. Iszonyat erővel nyomulnak, megvesznek szinte mindenkit, úgy fest, hogy különösebb koncepció nélkül.

Lassan olyan lesz a klub, mint egy nagy bélyeggyűjtő: bátran vásárolnak, látható elgondolás nélkül. Azt hiszik, mert tele vannak pénzzel okosak is! Kapkodnak, a világ minden részéről elhozzák a fiatalokat azonnal (sofort), tényleg a világ végére készülnek, úgy spájzolnak. Mindeközben a jelen állománya szenved, senki nincs csúcsformában, inkább a bulvárban hasítanak, a hátrányuk meg hét pont a Dortmunddal szemben és beérte őket a Mönchengladbach is.

Fogadjunk, hogy inkább ezzel a súlyos lemaradással kellene erősebben foglalkozni!

Kapcsolódó cikkek