Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A lengyel élvonal 24. fordulójában szombaton három találkozót rendeznek, többnyire alsóházi csapaok részvételével.


 

Termalica Bruk-Bet Nieciecza – Warta Poznań

A liga utolsó helyén álló, de a múlt hétvégén győzelmet arató Radoslav Latal együttese ismét tehet egy lépést a megmenekülés irányába, de ehhez a szezon negyedik hazai győzelmére lenne szükségük a Bruk-Bet Stadion közönsége előtt. A vendégségbe érkező Dawid Szulczek irányította gárda öt mérkőzés óta veretlen, amivel már kimásztak a vonal alól, azonban ennek az álláspontnak a megtartásához nem nagyon férne bele, közvetlen riválisok elleni vereség, hisz a mezőny rendkívül szoros a tabella alsó fertályában.

 

Zagłębie Lubin – Piast Gliwice

Az előző két körben négy pontot gyűjtött Piotr Stokowiec legénysége, amivel jelenleg ők vannak a vonal felett közvetlenül, de a náluk egy meccsel kevesebbet játszó fővárosiak még megelőzhetik őket, ha behúzzák az elmaradt találkozójukat. Ennek tudatában egy középmezőnybeli riválissal szemben nagyon fontos lenne otthon tartani a három pontot. Waldemar Fornalik fiainak még kell azért figyelniük hátrafelé, de van egy-egy lélegzetvételre elegendő előnyük, hogy azért ne kelljen minden idegenbeli meccsen meghalni a győzelemért, hanem az egy pont is megfelel eredménynek tűnjön számukra.

 

Lechia Gdańsk – Wisła Kraków

A játéknap csapatai közül toronymagasan Tomasz Kaczmarek egylete szerepel a legjobban idén, hiszen az ötödik helyen találjuk őket. A Polsat Plus Aréna fanatikusai aligha panaszkodhatnak, miközben odahaza tizenegyből nyolcszor is nyertek a kedvencek és csak egyszer kapituláltak, ami remek mutató. Idegenben már kevésbé megy nekik, de most az nem is számít, hiszen a vendég mérleget a Jerzy Brzeczek irányította krakkóiaknál kell vizsgálni, ami nem néz ki túl fényesen. Mindössze két siker, az is még valamikor kora ősszel, amire aligha alapozhatnak, pedig az utolsó előtti helyről, három pontokat gyűjtve tudnának elmozdulni.

Kapcsolódó cikkek