Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A lengyel pontvadászat nyitófordulójában vasárnap három összecsapás kerül megrendezésre.


 

 

Radomiak Radom – Miedź Legnica

Az előző szezonban újoncként elképesztő szezont futó együttesnél a végjátékra kinevezett Mariusz Lewandowski most nyáron egy teljes felkészülést végig csinálhatott a csapattal, ami okán nagyok az elvárások, hiszen a második szezon mindig nehezebb, ráadásul a hetedik helyről előrelépni nem lesz könnyű. Vendégségbe az egyik újonc érkezik, akik ellen elvi síkon illene nyerni, csak épp Wojciech Lobodzinski bajnokként váltott osztályt, méghozzá remek előjelekkel, amihez egy jó átigazolási időszak is tartozott és az sem lenne gazán meglepő, ha ebben az idényben ők töltenék be azt a szerepet, amit legutóbb a mostani rivális.

 

Wisła Płock – Lechia Gdańsk

A forduló egyik legnagyobb rangadóját rendezik majd Kazimierza Górskiego Stadion közönsége előtt, ahol az előző szezon hatodik helyezettje a negyediket fogadja. A tavasszal kinevezett Pavol Stano remekül ugrott be és vele jól sikerült a szezon lezárása, amit most szeretnének tovább építgetni a hazai pálya előnyét élvező csapatnál. Ez már csak annak fényében is opciós lehet, hogy a vendégek hét közben nemzetközi kupameccsen léptek pályára, méghozzá idegenben. A fáradtság is egy ellenük szóló faktor lesz, s ezzel meg kell küzdenie Tomasz Kaczmarek legénységének, de siker édes íze talán éppen olyan mértékű pozitív hatás gyakorol a játékosokra, hogy újabb jó eredményt hoznak össze.

 

Pogoń Szczecin – Widzew Łódź

A legutóbbi kiírás bronzérmese egy izlandi kiruccanáson elszenvedett vereség után, most a bajnoki szezonban kellene visszataláljon ahhoz a formához, amivel hazai pályán kivívta a továbbjutást a nemzetközi porondon. A képlet ugyanaz lesz a frissen kinevezett Jens Gustafsson fiainak, mert itt is egy papíron jóval kisebb játékerőt képviselő ellenfelet kellene két vállra fektetni. Janusz Niedzwiedz tanítványai a feljutás után most nagyobb feladattal állnak szemben, mert a gazdasági helyzetük nem sok igazolást engedett meg, így nagyrészt a másodosztályú kerettel vágnak neki az élvonal küzdelmeinek is.

Kapcsolódó cikkek