Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A lengyel élvonal negyedik fordulójának szombati játéknapján három mérkőzést rendeznek.


 

 

KS Lechia Gdańsk – Korona Kielce

Még csak két mérkőzést tudott le az előző idény negyedik helyezettje, de Tomasz Kaczmarek fiai még csak most mutatkozhatnak be hazai környezetben. A három pont begyűjtése az újonc ellen nagyon is fontos lenne, hiszen a vendégek a másodosztályban volt negyedik és a rájátszás megnyerése után vívta ki a helyét az élvonalban. Leszek Ojrzynski alakulata négy pontot már begyűjtött, ami jó alap a bennmaradásért vívott harcban, de kellenek nekik az idegenbeli pontok is, mert eddig csak egy vereség jött össze az otthonuktól távol.

 

Jagiellonia Białystok – RKS Radomiak Radom

A nyáron kinevezett Maciej Stolarczyk győzelemmel debütált a hazai kispadon, majd ezután gyorsan be is szedtek két vereséget, ami kezdi ismét a kiesés elleni harc közelébe terelni a gárdát, aminek elkerülése lenne a cél. A vendégek az előző idény meglepetéscsapata voltak újoncként, de egyelőre látványosan megjött a „másodéves átok”, mert Mariusz Lewandowski tanítványai még nem nyertek meccset a szezonban, ráadásul egy olyan riválissal találkoznak, amelyet még sosem győztek le, hisz eddig mindkét összecsapásuk döntetlennel zárult, így most sem lenne meglepő egy pontosztozkodás.

 

WKS Śląsk Wrocław – RTS Widzew Łódź

Az előző idényben éppen csak a vonal felett végzett a hazai csapat, ahol a nyáron a szerb Ivan Djurdjevic kapta meg a kispadot azzal a céllal, hogy idén ne legyenek ilyen gondjaik. A három kört követően négy pontot gyűjtő együttesre panasz nem lehet, de most az újonc ellen ismét kellene a siker, amit saját szurkolóik előtt egyszer már megmutatták, hogy kell. Janusz Niedzwiedz legénysége eddig egy győzelmet aratott, azt épp idegenben, miközben két vereséget is elszenvedtek odahaza, így most az előzményekben bizakodhatnak, meg abban, hogy ismét sikerül azon az elven három ponttal gazdagodni, hogy több gólt lőnek, mint amennyit kapnak, mert az eddigi öt-ötös gólarányuk alapján nem kell félni, hogy ne lenne izgalmas minden összecsapásuk.

Kapcsolódó cikkek