Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Bayer Leverkusen–FC Krasnodar, csütörtök 21:00

Egy rövid ideig úgy tűnt, hogy egy határozott tavaszi hadjáratba fogott Leverkusen. Bár az évet vereséggel kezdték, de utána sikerült legyőzniük a Wolfsburgot, majd a Bayern Münchent is. Azóta viszont visszaesett a csapat teljesítménye, amit jól példáz a német kupából való kiesés a másodosztályú Heidenheimmel szemben, illetve hát vélhetően a Krasnodar elleni 0-0-s odavágót sem teszik ki az ablakba.

Hazai pályán azért egyértelműen favoritnak számít a Leverkusen, mert a Krasnodar általában nem nyerni jár vendégségbe, ha az Európa Ligáról van szó. Persze ha megnézzük az idegenbeli EL-eredményeiket, akkor azért láthatjuk, hogy a náluk gyengébb csapatok ellen van keresnivalójuk, de a Leverkusen meg pont nem ilyen.

Tipp: Hazai 1.45

 

Benfica–Galatasaray, csütörtök 21:00

Úgy tűnik, hogy a Benfica már az első meccsen lerendezte ezt a párharcot, ugyanis Isztambulban 2-1-re nyert a portugál együttes. Igaz, első ránézésre ez az előny soványnak tűnhet, de a két idegenben lőtt két gól miatt mégsem annyira az. Plusz a legutóbbi hat tétmeccsét megnyerte a Benfica, tehát jó formában vannak.

Mondjuk a Galatasaray eredményei sem épp rosszak január óta, egyedül a Benfica tudta őket megverni. Ebből azért látszik, hogy mennyire más például egy Göztepe elleni bajnoki, mint az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában lejátszott meccs egy nívós európai csapattal szemben. Persze a törökök biztos mindent megtesznek majd a siker érdekében, de elég valószínű, hogy az egész történet csak a próbálkozás szintjén marad majd.

Tipp: Gólok száma 2,5 felett 1.71

 

Chelsea–Malmö, csütörtök 21:00

Hasonlóan a Benficához, a Chelsea is 2-1-es előnyre tett szert a múlt héten, viszont más párhuzamot nehéz találni a két csapat között. A londoni kékek ugyanis óriási bajban vannak. Sarri kezéből végképp kicsúszott az irányítás és bár ősszel még mutatott biztató jeleket a Chelsea, ma már ezeknek nyoma sincs és egyre mélyebb gödörben vannak.

Hétfő este kikaptak hazai pályán a Manchester Unitedtól 2-0-ra és ezzel búcsúztak is az FA Kupától. Azóta arról cikkezik az angol sportsajtó, hogy Sarrinak még egy dobása van: meg kell nyernie a vasárnapi Ligakupa döntőt a Manchester City ellen. Jó kis ultimátum, hiszen a CFC-nek vajmi kevés esélye van Guardiola hidegvérű gépezete ellen.

Ilyen előzmények után és ekkora nyomás alatt még a Malmö elleni kötelező győzelem is sokkal nehezebb lehet. Ha a svédek jó napot fognak ki, akkor még akár meg is tréfálhatják a házigazdákat, ugyanakkor a vendégek továbbjutására nagy összegben azért nem fogadnánk. Egy Malmö gól, vagy esetleg egy döntetlen viszont benne van a pakliban.

Tipp: Gólok száma a vendégcsapatnál 0,5 felett 2.05

Kapcsolódó cikkek