Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Folytatódik az Európa Liga, első körben az elmaradt visszavágókat rendezik meg szerda és csütörtök este. Ez alól kivételt képez az Inter-Getafe és a Sevilla-AS Roma összecsapás, ahol a továbbjutás az UEFA döntésének értelmében egy mérkőzésen dől majd el, ugyanis a járvány miatt az odavágókat sem tudták lejátszani a csapatok. Az Európa Liga további szakaszában szinten megszűnnek az oda-visszavágos párharcok. 

Köbenhavn – Basaksehir, szerda 18:55

A török együttes hazai pályán 1-0-ás győzelmet aratott a dánok ellen, ami egyben azt is jelenti, hogy a Köbenhavn csapatának két góllal kell nyernie, ha a vendégek betalálnak. A török és a dán bajnokság is egy héttel ezelőtt ért véget, kijelenthetjük, hogy játékban vannak a csapatok. A koppenhágaiaknak három hiányzóval kell számolniuk (Fischer, Santos, Sigurdsson), míg a Basaksehirnek egyetlen játékosát sem kell nélkülöznie. Az oddsok alapján sima Basakhesir-továbbjutás (1,26) várható, de biztosan nem lesz gyaloggalopp a törökök számára a mérkőzés. 

Tipp: Köbenhavnnak 4,5-nél több kaput eltaláló lövése lesz – 2,40

Shakhtar Donetsk – VfL Wolfsburg, szerda 18:55

Idegenben meglepetésre 2-1-es sikert aratott az ukrán Sakhtar Donetsk a Bundesliga 7. helyén záró Wolfsburg ellen, így egygólos győzelem esetén is legalább hármat kellene rúgnia a vendégeknek a biztos továbbjutáshoz. Tovább nehezíti a németek dolgát a tucatnyi sérülés, hét játékosra sem számíthat Oliver Glasner vezetőedző. A Bundesliga már több mint egy hónapja lezárult, míg az ukránoknál csak két hete ért véget az idény, nagy kérdés, hogy mennyire lesznek topformában a csapatok. 

Tipp: 2,5-nél több gól lesz

Manchester United – LASK Linz, szerda 21:00

A nap talán legsimább párharca következik, ahol gyakorlatilag már eldőlt a továbbjutás. A Manchester United 5-0-ás előnyből várhatja az összecsapást az osztrák Bundesliga negyedik helyén végző együttes ellen. Vélhetően Ole Gunnar Solskjaer pihenteti fontosabb játékosait, nem lenne meglepő az sem, ha az FC Asztana elleni meccshez hasonlóan főként ifijátékosokkal állna fel a linziek ellen. Azt már korábban megerősítette a norvég szakember, hogy Jesse Lingard biztosan kezdőként kap lehetőséget a találkozón. 

Tipp: Linz szerez legalább egy gólt – 2,00

Inter – Getafe, szerda 21:00

A játéknap utolsó találkozója az Inter-Getafe. Ennek a mérkőzésnek az odavágója a koronavírus miatt elmaradt, így az UEFA döntésének értelmében csak egy találkozón dől majd el a továbbjutás. A mérkőzést semleges helyszínen rendezik, a gelsenkircheni Veltins-Arena ad otthont a rendezvénynek, így a hazai pálya előnye egyik csapatot sem szolgálhatja. Döntetlen esetén értelemszerűen hosszabbítás következik. Az Inter végül nagyot hajrázva másodikként szakította át a célszalagot a Serie A-ban, legutóbbi négy mérkőzésén pedig gólt sem kapott. A Getafe szénája ennyire nem áll jól, a félbeszakított bajnokság újraindulása után 11 mérkőzésből csupán egyet tudtak nyerni, végül pedig a hetedik helyen zárták a La Liga küzdelmeit. Nem kérdés, hogy melyik csapat az esélyesebb. 

Tipp: Az Inter nyer – 1,79

 

Kapcsolódó cikkek