Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Boca Juniors idegenben, az Huracán otthon játszik.

Szombat, 00:00 Godoy Cruz – Boca Juniors

Hét fordulóval a Liga Profesional 2022-es idényének vége előtt a Boca Juniors a harmadik helyet foglalja el két ponttal lemaradva az éllovas Atlético Tucumántól. Az elmúlt hetekben nagyszerű formába lendülő „genovaiak” már közel két hónapja veretlenek, egymást követő öt győzelem után legutóbb döntetlent játszottak. Ezzel szemben a Godoy Cruz hiába a hetedik helyen hiába van csak négy ponttal lemaradva a Bocától, a formájuk hagy kívánni valót maga után. Fávio Orsi csapata az utolsó három meccsén csak egyetlen pontot szerzett két vereség mellett. A hazai mérkőzéseit Mendozában játszó kék-fehérek a 28 csapatos argentin élvonalbeli mezőny azon három csapata közé tartoznak, amely pályaválasztóként még nem szenvedett vereséget: a Godoy Cruz hat győzelemmel és három döntetlennel rendelkezik az Estádio Malvinas Argentinasban. Eközben a Boca „csak” ötvenszázalékos mérleggel bír idegenben, viszont a legutóbbi három látogatásáról három ponttal távozott a Defensa, a Colón és a Lanús otthonából.

Az idei első sorozatban 1–1-es döntetlent játszottak egymással a La Bombonerában, míg a tavalyi egyetlen találkozást a Boca nyerte meg 2–1-re. A Godoy Cruz utoljára 2018 januárjában egy felkészülési tornán múlta felül mostani ellenfelét.

Szombat, 00:00 Huracán – Banfield

A péntekről szombatra virradóra esedékes másik mérkőzésen két fővárosi csapat találkozik egymással. Az 1920-as évek sikercsapatának számító Huracán az előkelő ötödik helyen tanyázik, mindössze két ponttal a Boca Juniors mögött, míg a rendkívül hullámzó Banfield a 17. helyről várja a fellépést. A Globo az utolsó kilenc mérkőzésén nem talált legyőzőre, menet közben négy győzelem és öt döntetlen a mérlege, az utolsó három mérkőzése kivétel nélkül pontosztozkodással zárult. Eközben a zöld-fehérek két komoly skalp begyűjtése után (a Colónt és a Rivert győzték le) legutóbb elvesztették a legnagyobb riválisuknak számító Lanús elleni rangadót hazai pályán, amely ezzel elmozdult a sereghajtó pozícióból. Az Huracán az eddigi egyetlen hazai vereségét július 31-én szenvedte el a Gimnasia ellen, amely mellett ötször nyert és háromszor játszott döntetlent kultikus létesítményében. A Banfield az utolsó három idegenbeli fellépésén nem talált legyőzőre, kétszer pedig nyert, összességében 4-3-2-es mérleggel bír.

Az utolsó három egymás elleni mérkőzést az Huracán egyaránt háromgólos különbséggel nyerte meg. Utoljára tavaly októberben találkoztak egymással, amikor idegenben arattak 4-1-es sikert a csapatot jelenleg is erősítő Matías Coccaro duplájával.

Szerző: Ficsura Ádám

Kapcsolódó cikkek