Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Werner 2016-ban költözött Lipcsébe Stuttgartból, ahol rögtön első idényében meghatározó játékossá nőtte ki magát: 31 bajnokiját 21 góllal és 7 gólpasszal zárta! Azóta ugyan nem sikerült ugyanezeket a számokat megismételnie, de az idei szezonban 26 meccsen elért 14 gól/5 gólpassz mutatója is több mint ígéretes.

Az immár 26-szoros német válogatott támadó iránt kapkodnak a sztárcsapatok: legintenzívebben a Bayern München érdeklődéséről lehet hallani, de szóba hozták már a Liverpoollal és a Real Madriddal is. Nagy sansz van rá, hogy idén nyártól valamelyik gigász a soraiban tudhatja majd a Transfermarkt által 65 millió euróra becsült gólgyárost, ugyanis a 2020 nyarán lejáró szerződése azt eredményezi, hogy ha a Leipzig pénzt szeretne látni belőle, akkor hamarosan meg kell válnia tőle.

 

Mivel Werner távozását megerősítette a lipcseiek vezetősége, meglepő lenne, ha nyáron nem adnának túl rajta – ugyanis a téli transzfer-időszakban ritka, hogy nagy pénzeket fizetnének a keret megerősítésére a klubok, olyankor már inkább csak csinosítják vagy foltozgatják a legénységet.

Kapcsolódó cikkek