Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég élvonal elméletileg 15. fordulója következik, de a halasztások és előrehozott meccsek erősen összekuszálják az összképet a tabellán.


 

 

Bodø/Glimt – FK Jerv

Elméleti síkon egy nagyon sima hazai sikert is láthatunk, de Kjetil Knutsen együttese a hét közben elszenvedett vereség után igencsak oda kell figyeljen a terhelésekre, mert rövidesen jön a visszavágó a Bajnokok Ligája-selejtezőjében, ami talán még egy bajnokinál is fontosabb, még ha ez is az alapja annak, hogy szerepelhetnek a nemzetközi porondon. Az Aspmyra Stadion közönsége egyelőre nem látott még hazai vereséget, de hét meccsen négyszer is pontot raboltak a vendégek és erre készül Arne Sandstø alakulata is. Az újonc nem áll jól, hiszen a vonal alatt találjuk őket, ráadásul idegenben eddig csak egy pont a mérlegük, de most a számukra kedvező mély védekezés és egy-egy kontra lehet a fegyverük, ami talán meglepetést okozhat.

 

Rosenborg BK – Tromsø IL

Négy mérkőzés óta veretlen a rekordbajnok és Kjetil Rekdal fiai joggal bíznak abban, hogy hazai pályán mindenki ellen a három pont reményében szálnak harcba. Ez eddig hat meccsen négy győzelem és két döntetlen formájában valósult meg, ami nem rossz a Lerkendal Stadionban, főleg akkor nem, ha a vendégségbe érkező riválisnak idén még nincs idegenbeli sikere. Márpedig Gaute Helstrup tanítványainak eddig nem sok babér termet az otthonuktól távol, ráadásul ez a párosítás tízévente hoz nekik egy örömteli pillanatot a rekordbajnok otthonában.

Kapcsolódó cikkek