Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég élvonal szétszórt meccsszámai ellenére hivatalosan a 11. forduló veszi kezdetét szombaton az alábbi két párosítással.


 

 

FK Haugesund – Viking Stavanger

Az elmúlt három összecsapásán egyaránt döntetlent játszott Jostein Grindhaug legénysége, de ez az idei szezon leghosszabb veretlen sorozata részükről, még ha közben nyerniük nem is sikerült. Mindössze egy győzelem jött eddig össze számukra a Sparebank Aréna közönsége előtt, ami nem túl veretes mutató, plán akkor nem, ha közben két kapott gólt átlagolnak. A vendégségbe érkező Bjarte Lunde Aarsheim együttese már négy mérkőzése óta nem tudott nyerni, sőt a legutóbbi két alkalommal ki is kaptak, s idegenben sem épp a legjobb mutatóval bírnak, még akkor sem, ha a gólokat jó arányban lövik, de közben kapják is. A sokat emlegetett találatok lehetnek a leginkább biztos pont a meccs kapcsán, hiszen mindkét fél képes eredményes lenni, de közben kapitulálni is hátul.

 

Rosenborg BK – Kristiansund BK

A rekordbajnok idén sem tudja az álmodozást valósággá változtatni, mert hiába jött a tél folyamán Kjetil Rekdal a kispadra, egyelőre vele sem tapasztalható valódi előrelépés. Tíz mérkőzés után a meccseik felén döntetlent elérve nem lehet még csak a dobogóról sem álmodozni, bár most a liga utolsó helyezettjét fogadva, talán felcsillan a remény, hogy a Lerkendal Stadionba kilátogatók egy élményt kapnak a kedvencektől, akik a szezon legjobb teljesítményét nyújthatják a pocsék állapotban lévő Christian Michelsen fiai ellen. A vendégek még csak nyolcszor léptek pályára, ráadásul hétszer ki is kaptak, ami nem sok pozitívummal kecsegtet egy idegenbeli túra előtt. Tőlük a pontszerzés is remek lenne, amibe a hazaiak előző körös veresége miatt, illetve a náluk visszatérő egy-két játékos okán remélhetnek.

Kapcsolódó cikkek