Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem is olyan régen, kimondottan féltő szándékkal jeleztem, nem biztos, hogy a legjobb úton jár az FTC nagy tehetséggel megáldott játékosa, ifjabb Lisztes Krisztián. Tényleg frissítő jelenség, csereként beállva gólokkal, látványos cselszólókkal ejti bámulatba a népet, amely erre felpattanva már dalt is írt, boldogságban őrjöngve sálalázza a nevét. A ló egy kicsit elszaladt, a korához képest látványos, kissé forrófejű ünneplés, az ősi rivális hergelése, tiltott tüzeskedés, elsőre vagány fáklyázás, amire még az egyébként a gyógyszertári asszisztens szigorú MLSZ fegyelmi bizottsága is felfigyelt. Amit nem lehet, azt nem lehet, még egy akkora sztárpalántának sem, mint ifjabb Lisztes. 

A rendelkező testület irányába érkezett a Fradi vezetés útmutatása, nehogy már egy bugyuta kis semmiség miatti indokolatlanul kemény konzekvencia megtörje ennek a fiatalembernek az ívpályáját! Ugyan már kérem, hová tart a világ egy ilyen piti ügyben –minimalizáltak közleményükben.

Ennek megfelelő a retorzió, állítólag 300 000 forint. 

Ezzel sincs semmi baj, a baj csak most jön, ugyanis ezt az összeget a zöldek szurkolói kemény magja állná. Szolidaritásból, tiltakozásból, igazából mindegy is a jogalap, az ifjonc mentesülne a befizetés alól. Azok a srácok pakolják össze a pénzt, akik talán egész hónapra nem látnak ennyit, ki tudja honnan szedik össze a bajnoki meccs belépőjének az árát, erre ők áldoznak a vétkes helyett. Meglehetősen rossz az üzenete ennek az egésznek. Oké, 2000 embernél 150 forint, nem ez a lényeg! Közben felmerülhet, hogy esetleg a klub fizetne, csak ezt nem teheti, inkább ráveszi a nagy tömeget, amúgy is jófej dolog lenne, mehet az Instára. 

Tökéletesen súlytalanná, sőt, nevetségessé válhat a szövetség, így minimális a következménye a döntésnek, ennyi erővel a következő góljánál egy 50 tonnás Leopárd harckocsival a kezdőkörben driftelhet. Ha meg jön a fegyelmi, srácok, megint perkálnátok, mint múltkor! Légyszi…

Józan ésszel nehezen értelmezhető, mi szükség erre a színjátékra? Sokkal jobb lett volna csendben elnyelni az amúgy jogos szankciót, nem, még inkább meglovagolva a szitut, elindult a hősgyártás.

Mint egy ragacsos Marvel-filmben.

Kapcsolódó cikkek