Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Unibet élő sport közvetítés funkciója nagy népszerűségnek örvend. Ezen útmutató segítségével pedig még többet megtudhatsz az élő futball stream részleteiről. Az Unibet TV-nek köszönhetően rengeteg futballmérkőzést nézhetsz végig élőben, a világ minden tájáról. A labdarúgás fogadás rajongóinak ez óriási segítség, hiszen a mérkőzések alakulásának fényében tudják megkötni a győztes fogadásaikat.

Az online futball közvetítés eléréséhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezni a felhasználói fiókodba, rögtön ezután pedig el is kezdhetsz szemezgetni a jobbnál-jobb labdarúgó meccsek és oddsok közül.

Fontos, hogy a felhasználói fiókba történő bejelentkezés után azonnal hozzáférhetsz az Unibet TV szolgáltatásaihoz, és a teljes stream kínálathoz.
Az élő futball közvetítés az Unibet TV kínálatának legnépszerűbb szegmense, a világ futball mérkőzéseinek elképesztően széles választéka érhető el itt.

Élő futball közvetítés: a legnépszerűbb bajnokságok és kupasorozatok listája

Bundesliga – Élő közvetítés

A Bundesliga egyike az öt nagy európai topligának, egyúttal pedig az elképesztő iramú mérkőzések, valamint a feltörekvő fiatal tehetségek bajnoksága.

A pontvadászat csúcsragadozója egyértelműen a Bayern München, a bajor csapatot a Borussia Dortmund-RB Leipzig páros követi, de említhetünk még több patinás csapatot is, mint a Bayer Leverkusen, az Eintracht Frankfurt vagy éppen a Borussia Mönchengladbach. A felsorolt gárdák nagy része ősszel az európai kupákban vitézkedik, jópáran pedig a tavaszt is megélik a Bajnokok Ligájában vagy az Európa Ligában.

Az Unibet TV kínálatában a Bundesliga összes fordulójának minden mérkőzése helyet kap, péntek estétől egészen vasárnap délutánig. Az élő futball közvetítés követői viszont nem csak a pazar hangulat vagy a kíméletlen iram láttán csettinthetnek elégedetten: megannyi magyar játékosért is izgulhatnak!

Megnéznéd Gulácsi védéseit, Sallai elfutásait vagy Szoboszlai bombáit? Nem kell mást tenned, mint regisztrálni az Unibetre, majd leülni a stream elé és kiválasztani a kedvenc csapatod összecsapását. A legjobb oddsok és a Bundesliga-találkozók csak rád várnak!

Nézz élőben Bundesliga meccseket 

Serie A – Élő közvetítés

Az olasz futballért milliók rajonganak szerte a világon, így a Serie A sem maradhatott ki az Unibet TV kínálatából. Nagymúltú gárdákból és veterán játékosokból nincs hiány Itáliában, gondoljunk csak az Interre, az AC Milanra, a Juventusra, a Napolira vagy éppen a két római csapatra. Az utóbbi évek meglepetésklubjáról, az Atalantáról már nem is beszélve.

Az európai kupaszereplés az olasz csapatok számára sem csak álom, teljes létszámban képviseltetik magukat a BL és az EL csoportkörében, igaz, az utóbbi években tavasszal nem sok öröm jutott a taljánoknak.

A védekező futball és a patinás csapatok kedvelőinek azonban így sem kell elkeseredniük, hiszen az Unibet TV-n megtekinthető az összes olasz bajnoki forduló minden mérkőzése. Élő futball közvetítés, a legjobb oddsok és a Serie A megannyi derbije – álomszerű, nem igaz?

Nézz élőben Serie A meccseket 

La Liga és Ligue 1 – Élő közvetítés

A Real Madrid és a Barcelona vetélkedése a világ legnépszerűbb bajnokságává tette a spanyol pontvadászatot, ám mostanra kicsit kezd fakóbbá válni a La Liga fénye. Persze ettől még az európai topligák között van, további élcsapatai, mint az Atlético Madrid és a Sevilla pedig rendre jól szerepelnek az öreg kontinens kupasorozataiban.

A francia liga évek óta a Paris SG dominanciájáról szól, a fővárosi gárda mellett nincs egy európai színtéren is versenyképes csapat, igaz, a párizsiak sem tudták még elhódítani a hőn áhított Bajnokok Ligája trófeát.

Az Unibet TV-n a La Liga és a Ligue 1 minden fordulójának valamennyi mérkőzését élőben nézheted, a stream előtt ülve pedig egy-egy élő fogadás megkötésére is jut majd időd – a topligás meccsek, az élő futball közvetítés és a legjobb oddsok ugyanis kéz a kézben járnak!

Nézz élőben La Liga meccseket 

Angol futball – Élő közvetítés

Ha imádod az angol futballt, akkor az Unibet TV-t neked találták ki!

Az FA-kupát az első köröktől kezdve, egészen a Wembley stadionban rendezett döntőig élőben közvetítjük, akárcsak az angol Ligakupát, amely fináléjának szintén a Wembley ad otthont, februárban.

De nem csak a szigetországi kupák küzdelmei szolgálnak élő közvetítés tárgyaként, hanem az angol futball alsóbb osztályai is, mint a Championship (másodosztály), a League One (harmadosztály) és a League Two (negyedosztály), amelyek nyomon követésével teljes körképet kaphatsz a szigetország futballjáról.

Regisztrálj az Unibet oldalán és nézd élőben az FA-kupa, a Ligakupa, a Championship, a League One és a League Two összes fordulójának minden mérkőzését, köztük az óriási rangadókat és a rakkolós összecsapásokat: az online futball közvetítés során pedig akár az élő fogadás funkciót is kipróbálhatod!

Nézz élőben angol labdarúgó meccseket 

Egyéb bajnokságok – Élő közvetítés

Egyetlen labdarúgó liga sem hiányozhat az Unibet TV kínálatából: a német, az olasz, a spanyol, a francia és az angol alsóbb osztályú bajnokságok mellett, a skót pontvadászat találkozói kapcsán is akad élő stream. A Celtic és a Rangers rivalizálásához hasonló párharcot a holland ligában is találunk, ahol a Feyenoord-PSV Eindhoven páros akarja letaszítani az Ajax csapatát a trónról.
Egzotikusabb dolgokra vágysz? Az osztrák pontvadászat küzdelmein túl, az MLS, valamint a dél-amerikai bajnokságok és kupasorozatok mérkőzéseiből is kiválaszthatod a számodra legszimpatikusabbat.

Nézz élőben labdarúgó meccseket 

Unibet TV – Élő futball közvetítés

A válogatottak és a klubok barátságos mérkőzéseit szintén élőben sugározza az Unibet TV – a megtekintésükhöz csak egy felhasználói fiókra van szükséged, amelynek létrehozása után az asztali gépeden, a laptopodon vagy az okostelefonodon merülhetsz el az élő futball közvetítés kínálta eufóriában. Ne feledd, a mérkőzések során a legjobb oddsok folyamatosan változnak: érdemes tehát résen lenni, hogy mikor kínálkozik a legkiválóbb alkalom egy élő fogadás megkötéséhez!

Az Unibet teljes futball fogadás kínálata a „labdarúgás” fül alatt érhető el, a honlap bal oldali menüjében: kattints az ikonra és válogass több mint 30 európai ország (Belgium, Oroszország, Wales, Portugália, Svájc stb.) labdarúgó bajnoksága közül!

A sportfogadás fülön a legjobb oddsok, míg az Unibet TV kínálatában a legizgalmasabb élő futball közvetítések várnak!

Kapcsolódó cikkek