Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A holland élvonal következő szezonjában még egy hely kiadó, s ennek kilétéről rájátszás dönt. Az elődöntők visszavágói következnek, felemás előjelekkel.


 

 

FC Eindhoven – ADO Den Haag

A hágai odavágón 2-1 arányban kikapott Rob Penders legénysége, ám most hazai környezetben itt a lehetőség visszafordítani az állást és kivívni a döntős helyüket. Ez volna a terv, ám a megvalósítás már egy más dolog, ugyanis az alapszakasz során csak egy döntetlen jött össze nekik ebben a párosításban a Jan Louwers Stadion közönsége előtt, ami most nem lenne elegendő Giovanni Franken fiai ellenében, akik eddig mindegyik meccsüket megnyerték a rájátszás során, s most sem adnák alább ennél. A vendégek az azonnali visszajutást tűzték ki célul, ami ellen az anyagi gondok miatti pontlevonás sem tudott eddig komoly problémát jelenteni, így most is ők lesznek a továbbjutás esélyesei.

 

Heracles Almelo – Excelsior Rotterdam

Még csak éppen, hogy becsatlakozott az élvonal osztályozós helyén álló együttes a küzdelmekbe, máris beleszaladtak egy hatalmas pofonba, ami csaknem lehetetlen helyzetbe hozta őket. A reakció egy edzőváltás lett és erre a mérkőzésre René Kolmschot készítette fel a csapatot, hogy valahogy ledolgozzanak egy három gólos hátrányt. Nagy szükségük lesz az Erve Asito Stadion fanatikusaira, hogy valahogy „belekergessék” őket egy jobb eredménybe a Marinus Dijkhuizen által irányított legtöbb gólt szerző másodosztályú riválissal szemben. A vendégek kényelmes helyzetben vannak, amit illene nem elszórakozni, mert a finálé már vár rájuk egy ilyen előnyből várt visszavágó kapcsán.

Kapcsolódó cikkek