Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A holland élvonal 24. fordulójában szombaton három találkozók játszanak le.


 

Heracles Almelo – PEC Zwolle

A játéknap leginkább viharos párosítása egy overijsseli rangadó lesz, melynek a Erve Asito Stadion ad otthont. A német Frank Wormuth irányította fekete-fehérek a tavalyi kilencedik hely után idén is stabil középcsapatként szerepelnek, bár kicsit gyengébb mutatóval, de odahaza azért szépen gyűjtögetik a pontokat. A legutóbbi négy hazai meccsükön veretlenek maradtak, ami jó alapot adhat a mostani derbihez is, ahol ugyan a liga utolsó érkezik vendégségbe, de Dick Schreuder novemberi kinevezésével nagyot húztak és jó irányba mutat a produktumuk. AZ utóbbi öt bajnokin veretlen és tizenegy pontot gyűjtő „kék ujjúak” reménykedhetnek a pontszerzésben, ami tovább javítaná a bennmaradási esélyeiket.

 

FC Groningen – Willem II

Legutóbbi két meccsén egy pontot szerzett Danny Buijs együttese, amivel egy re inkább távolodnak a nemzetközi porondot jelentő helyektől, pedig szezon előtt erről szóltak a tervek. Az valahol annak is köszönhető, hogy Euroborg Stadion közönsége előtt nem tudnak megfelelő teljesítmény nyújtani, hisz mindössze kétszer nyertek tizenegy meccsen. Most a tilburgiak ellen illő lenne, mert Fred Grim legénysége ötös vereségszériában van idegenben, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a kiesés elleni harcban érintettek.

 

Cambuur Leeuwarden – Fortuna Sittard

A frízföldi újoncok komoly meglepetésre rendkívül stabil teljesítménnyel a tabella első felébe is képesek voltak betekinteni, bár a pocsék forma most őket is rossz irányba mozdította el. Henk de Jong tanítványai hat mérkőzés óta nem nyertek, sőt zsinórban három vereséggel már az előnyük is elfogyott a középmezőnnyel szemben, így most már minden bukás hátra csúszással járhat. A vendégségbe érkező limburgiak ellenben két győzelmet is arattak egymás után, amivel elindultak a tabellán felfelé. Noha még a vonal alatt vannak, de Sjors Ultee kinevezése remek húzásnak tűnik, mert megtalálta a sikerekhez vezető megoldást és ez bennmaradást érhet akár a csapatnak.  

Kapcsolódó cikkek