Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A holland élvonal 3. fordulójának szombati játéknapján a nem túl jól kezdő csapatok mérhetik össze tudásukat.


 

 

Vitesse Arnhem – SC Heerenveen

Két józanító pofonnal indította az új szezont Thomas Letsch legénysége, akik nemhogy pontot nem szereztek eddig, de nyolc kapott góllal igencsak rosszul áll a szénájuk. Most azonban itt a lehetőség, amivel muszáj lesz élni, ha nem akarják a német edző állását még jobban veszélyeztetni. A GelreDome vendégse a nyáron kinevezett Kees van Wonderen irányította frízföldiek lesznek, akik két döntetlennel a hátuk mögött szintén várnak első sikerükre az új idényben. Ők a védelmükben bízhatnak, ugyanis mindkét pontosztozkodás során kapott gól nélkül zártak, bár ez egyben azt is jelenti, hogy még egyszer sem voltak eredményesek.  

 

Fortuna Sittard – Cambuur Leeuwarden

Két, ha nem is betervezett, de olyan ellenfél elleni vereséggel számolhat el eddig Sjors Ultee, amit el lehet fogadni, mert a nemzetközi porondra pályázók ellen kikapni nem szégyen egy kiesés ellen menekülő együttes számára. Most viszont jön az első olyan összecsapása a limburgiaknak, ahol már győzni kell, főleg hazai környezetben, ugyanis Henk de Jong fiai is csupán egy ponttal rendelkeznek és a frízföldiek is a vonal elől menekülnek majd a szezon során. Az előző idényben sikerült nyerni odahaza és most is nagyon fontos lenne háromra növelni a nevük mellett álló pontok számát.

 

FC Emmen – FC Utrecht

Ugyan van már egy pontja Dick Lukkien alakulatának, de az újoncnál inkább gondolnak az előző körre úgy, hogy elbuktak kettőt és ez valahol érthető is. Most itt az esély, hogy javítsanak ezen, hiszen a vendégek ellen az elmúlt öt egymás elleni során háromszor is sikerült nyerniük és Henk Fraser tanítványainak sem alakult úgy a szezonrajt, mint remélték. A két döntetlen és a három lőtt, illetve kapott gól kérdéseket vet fel a védekezést illetően, így ebben a párharcban joggal bizakodhatunk a sok találatban.

Kapcsolódó cikkek