Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Pénz az van dögivel!

A Manchester Unitednél ismét nem elégedettek a csapat szereplésével, így nem riadnak vissza az újabb költekezéstől. Solksjaer mester eszméletlen büdzséből vásárolhat, ám mielőtt mindenkit felvásárolnának a vörösök, meg is kell tartani egy játékost. Nevezetesen Paul Pogba-t, aki fizetésemelést szeretett volna kiharcolni, valamint a R. Madridhoz is szívesen távozna. Ennek megakadályozására állítólag felajánlanák neki a csapatlapitányi karszalagot is… Egy ilyen hűséges és a klubot nagyra tartó játékos karján biztos a legjobb helyen lenne…

A lehetséges érkezők oldalán három név merült fel, ebből kettő már ismert: Aaron Wan-Bissaka és Kalidou Koulibaly már régóta a potenciális jelöltek listáján vannak. Előbbiért 40 millió, utóbbiért 110 millió fontot sem sajnálnának a Vörös Ördögök. Christian Eriksen sem lesz olcsóbb 200 milliónál, ezt a Spurs elnöke Daniel Levy már leszögezte, azonban a MU megtriplázná a dán klasszis fizetését, így csábítva el Londonból a Tottenham erősségét.

 

Argentin megy, portugál jön?

Gyűjti a jövő sztárjait a Juve! Moise Kean után Joao Felixre is lecsapna a Bianconeri. A Benfica elnöke állítólag már kapott egy 75 millió euróról szóló ajánlatot, az Európa Liga mecss után, amelyet azzal a lendülettel küldött is vissza a feladónak. A regnáló olasz bajnok tehát új tervet eszelt ki.

Az idény közben kegyvesztetté váló és egyre kevesebbet játszó Paulo Dybala-t szeretnék pénzzé tenni, majd a bevételt hozzácsapni az új ajánlathoz, amely immár 100 millió euróról szólna, és jó eséllyel meglágyítaná a lisszaboniak szívét. Persze az argentin támadót nehéz lesz jó áron eladni, ám olyan 60-80 millió euró közti összeggel kiegyezne az Öreg Hölgy, Spanyolországban pedig örömmel látnák a gólvágót. Mauro Icardival karöltve, akinek vételárát 60 millió euróban szabta meg az Inter.

Kapcsolódó cikkek