Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A házigazdák magabiztosan átgázoltak Bolívián a Copa América nyitómeccsén, Coutinho és az egész selecao remekül játszott, ám az ellenfél sem állította őket igazi kihívás elé. Pedig az elvárások óriásiak, mindenki tornagyőzelmet vár a Neymart – sérülés miatt – elveszítő kerettől.

A játékosoknak tehát nem csak az ellenfelekkel kell megbirkózniuk a pályán, hanem saját szurkolóikkal is, akik egy esetleges rossz eredmény esetén a fejüket követelik.

A Real Madrid középpályása, Casemiro érzi is a nyomást.

„Van bennünk egy kis aggodalom a tornával kapcsolatban, persze ez normális, de nagyon jól akarunk szerepelni. Fejben erősek vagyunk, ahogy azt Tite mester kéri tőlünk.”

Brazília 2007 óta, azaz 12 éve nem nyert semmilyen trófeát, akkor a Copa Américát húzták be, természetesen egy teljesen más csapattal. Most is ez lenne a cél.

„Nekünk, braziloknak minden mérkőzés nagyon fontos, még a barátságos meccseken is odatesszük magunkat. Csodás érzés egy ilyen eseményen hazai pályán játszani, egy igazi álom. A pályán is jól kell teljesítenünk, hogy elnyerjük a szurkolók támogatását.”

De menni fog a legnagyobb sztár nélkül?

„Brazília minden tornán a favoritok között van. Remek munkát végeztünk, én az elsők között érkeztem és minden pazar volt. Jól és eredményesen akarunk játszani.

Lehet, hogy Neymar a nagy sztár, de nélküle is nagyon erősek vagyunk.”

Nemsokára kiderül, hogy mennyire!

Kapcsolódó cikkek