Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A második számú európai kupasorozat nyolcaddöntőinek visszavágói közül három marad estére


 

 

West Ham – Sevilla

Ahhoz képest, hogy az andalúziai odavágó során csak egy gólos hátrányba került David Moyes együttese, nem igazán adnak nekik esélyt a továbbjutásra a szakértők. A megannyi hiányzó ellenére Julen Lopetegui pragmatikus hozzáállása és a csapata megannyi döntetlenje okán most is ezt az eshetőséget várják a legtöbben, ami a vendégek továbbjutását jelentené. Mint kupaspecialista együttes valahol ez érthető is, de azért egy londoni összecsapáson könnyen benne van, hogy egy góllal nyernek az angolok és hosszabbításra kerül sor.

 

Olympique Lyon – FC Porto

Noha az utolsó percekben a szerencse is a franciák mellett állt, már a portugáliai odavágón is érezhető volt, hogy Peter Bosz elképzelései valósulnak meg. Az egy gólos előnyt hazai pályán illene legalább megőrizni, de akár még az is elképzelhető, hogy növelik, ugyanis Sérgio Conceição fiainak a bajnokságban is még van fontos feladatuk, míg a házigazdáknak már egyre inkább csak ez a sorozat maradt, hogy valami nagyot alakítsanak.  

 

Eintracht Frankfurt – Real Betis

Az első félidő remek helyzetkihasználása és a folytatás jó védekezése megalapozta, hogy Oliver Glasner legénysége egy kényelmesebb helyzetből várhassa a hazai visszavágót. A németek több góllal is nyerhettek volna csak a nagy helyzetek alapján, s ezúttal ismét legalább egyszer meg kellene zörgetni a spanyol hálót ahhoz, hogy biztonságban érezzék magukat, mert arra minden esély meg van, hogy Manuel Pellegrini tanítványai is szereznek egy találatot, ahogy tették azt a sevillai odavágón is.

Kapcsolódó cikkek