Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Megkezdődik a második számú európai kupasorozat egyenes kiesés szakasza.


 

FC Porto – SS Lazio

Jó esélyekkel száll harcba az Estádio do Dragão gyepén Sérgio Conceição legénysége, hiszen a portugál listavezető jó formában van és a hétvégi idegenbeli rangadón elért egy pont is csak biztosabbá tette vezető helyét a hazai pontvadászatban így koncentrálhatnak a nemzetközi szereplésükre. Ez a tréner számára ez érzelmes párharc lesz, hiszen az olaszoknál is szerepelt annak idején, de most Maurizio Sarri csapata úgy érkezik Portugáliába, hogy a jobbik arcát kellene mutassa, ha nem akarja már az első meccsen elbukni a párharcot. A gyenge idegenbeli mutató alapján nehéz helyzetbe kerülhetnek, mert a mostani riválisnál gyengébb ellenfelekkel szemben sem tudtak jól szerepelni az otthonuktól távol.

 

Sevilla – Dinamo Zagreb

A sorozatot már hat alkalommal megnyerő spanyolok ezúttal is a végső győzelemre esélyesek közt szerepelnek, bár Julen Lopetegui tanítványai szeme előtt ott lebeghet a bajnoki cím is, ami azért még boríthat némi elképzelést, akárcsak a védelem hiányzói, akikből akad bőven. Noha ez eddig nem okozott komolyabb gondot, hisz a pragmatikusan játszó csapat remekül hozta a meccseket, főleg a Ramón Sánchez Pizjuan közönsége előtt, ahol most a Zeljko Kopic irányította horvát együttes vendégeskedik majd, akik télen ismét gyengültek kicsit, de nekik egyértelműen ez a sorozaton lesz prioritás, ami még okozhat is meglepetést.

 

RB Leipzig – Real Sociedad

A magyarokkal is megerősített német házigazdáknál nagyon jól sült el egyelőre Domenico Tedesco kinevezése és el is indultak a helyes úton végre. A BL-ben nem volt szerencséjük a sorolást illetően és itt sem épp a legkedvezőbb ellenfelet kapták, hiszen a Red Bull Aréna vendége a spanyol bajnokságban a nagyon stabil védekezéséről ismert Imanol Alguacil irányította baszk együttes lesz. Noha a németek a favoritok, ennek megvalósításához itt győzni kell, méghozzá lehetőség szerint nem is biztos, hogy egy gól elég lesz nekik, de persze ez leírva sokkal egyszerűbb, mint a pályán megvalósítani.

 

Atalanta – Olympiakos Piraeus

A támadófocijáról elhíresült bergamóiaknál épp a játék ezen aspektusa akadozik az utóbbi időben, márpedig, ha ez nem megy Gian Piero Gasperini fiainak, akkor nehéz megmondani, hogy mi miatt is egyértelmű esélyesei a továbbjutásnak, mert bizony Pedro Martins együttese épp arról ismert, hogy nagyon stabilan védekezik és kihasználja az egy-egy lehetőségét, amire a Gewiss Stadium közönsége előtt is számíthatnak.

Kapcsolódó cikkek