Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A második számú európai kupasorozat legjobb tizenhat csapat közül tíz lép pályára csütörtökön.


 

Sevilla FC – West Ham United

A spanyol pontvadászat második helyén álló Julen Lopetegui irányította együttes azzal a tudattal léphet pályára, hogy a sorozat specialistájaként, eddig minden angol gárda elleni párharcát megnyerte az egyenes kieséses szakaszban és most is ők számítanak a továbbjutás esélyeseinek. David Moyes tanítványai kicsit mintha megragadtak volna a bajnoki teljesítményük alapján és nekik aligha fog feküdni az, hogy a megannyi sérült mellett elkezdődik a kettős terhelés időszaka.

 

S.C. Braga – AS Monaco

Nagy küzdelem árán, tizenegyespárbaj útját vívta ki a helyét a legjobb tizenhat közt Carlos Carvalhal csapata, de ha már itt vannak, akkor aligha akarják itt befejezni az európai kalandozásukat. A portugál negyediknek idén sem jut más, mint ez a sorozat, ami egy kiváló terep számukra. Philippe Clement fiai rangadót nyertek a hétvégén, ráadásul idegenben, ami nagyon rájuk fért a négy meccses nyeretlenségük után, de most ismét az otthonuktól távol kellene kivívni egy kedvező eredményt, márpedig a portugál csapatokkal megszenvednek rendszerint a hercegségbeliek.

 

FC Barcelona – Galatasaray A.Ş.

A katalánok remek formának örvendenek és egyre inkább hiheti azt az ember, hogy nem lesz ellenfelük ebben a sorozatban, vagy ha mégis, akkor az nem a török ezüstérmes lesz, amely inkább a kiesés elleni harcban érdekelt hazája bajnokságában. Xavi Hernandez kiváló munkája és a csapat hullám tetején lévő formája alapján már ezen az összecsapáson eldőlhet a továbbjutás, ami nem is lenne meglepetés. Annyi pikantériája lesz a párharcnak, hogy Domènec Torrent korábban szolgálta a spanyol együttest éveken át, most viszont riválisként tér vissza.

 

Atalanta – Bayer Leverkusen

Hétvégén rangadót bukott Gian Piero Gasperini együttese és távolodnak a BL-álmaiktól, ami igazán rosszul veheti ki magát a sérülésekkel erősen sújtott körülmények közepette, hiszen valamit szinte biztosan áldozatául kell ejteni ennek az állapotnak. Ebben a sorozatban sem vár az olaszokra könnyű feladat, hiszen Gerardo Seoane fiai nagyon jó formának örvendenek. A német gárda Münchenből távozott egy ponttal a hétvégén és ők lehettek szomorúak, hogy nem tudtak nyerni, de ez összességében önbizalmat adhat nekik erre a találkozóra is.

 

Rangers FC – Red Star Belgrade

A skót bajnok egy komoly meglepetést okozva vívta ki a helyét ebben a körben, most viszont akár esélyesként is kezelhetjük őket. Odahaza mindenképp győzelmet várnak el Giovanni van Bronckhorst fiaitól, ami érhető is, mert a kedvező sorsolás okán be lehet jutni a legjobb nyolc közé, ami újabb szép eredmény lenne a csapattól. Persze valami hasonlóban reménykednek Dejan Stanković tanítványai is, akik megnyerték a csoportjukat, ahol a stabil védekezés adta meg az alapot, s most is erre támaszkodnának a szerb bajnoknál.

Kapcsolódó cikkek