Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A második számú európai kupasorozat csoportkörének zárófordulójában két olyan párharcot is rendeznek, ahol a második hely a tét, s mind a két résztvevő erre pályázik.


 

 

AS Monaco – Red Star Belgrade

Nagyon kiélezett csata várható Stade Louis-II közönsége előtt, hiszen mindkét csapatnak győzelemre kell játszania. Ugyan Philippe Clement tanítványainak akár egy döntetlen is elegendő lehet, ha a csoport másik mérkőzésén nem nyernek a törökök, de erre bazírozni elég nagy hazárdjáték lenne, főleg hazai pályán egy olyan riválissal szemben, akiket idegenben már legyőztek. Márpedig Milos Milojevic alakulata eddig csak két hazai sikert abszolvált a kvartettben, s most nekik a második helyhez nyerni kell, s közben abban reménykedni, hogy a törökök nem nyernek, ha pedig mégis, akkor kisebb különbséggel, mint ők.

 

 

AS Roma – Ludogorec Razgrad

Noha pontegyenlőség áll fenn az olaszok számára mégis csak a győzelem jelentene sikert hiszen a bulgáriai vereség után José Mourinho fiainak az egymás elleni eredmény nem kedvezne. Hétfőn nagy nehézségek árán sikerült a bajnokságban győzelmet aratni, ami talán megadja a kellő önbizalmat, hogy egy minden bizonnyal teltházas összecsapáson ki tudják szolgálni a Stadio Olimpico közönségét azzal, hogy visszavágnak Ante Simundza együttesének. A vendégek helyzete olyan szempontból kényelmes, hogy mélyen védekezve is játszhatnak pusztán a kontrákra, hisz egy ponttal is meg lenne nekik a második hely, s azt már az előző alkalommal is bizonyították, hogyha kapnak területet, akkor élnek is vele.

Kapcsolódó cikkek