Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A második számú európai kupasorozat első játéknapjának esti kínálatából szemezgettünk izgalmasnak ígérkező párharcokat.


 

 

Red Star Belgrade – AS Monaco

A H jelű kvartettben az edzőcserén átesett szerb bajnoknak a papíron legerősebb rivális ellen kell megkezdeni a menetelést az idei főtáblán, ami csak még további nyomást helyez a nemrég kinevezett Milos Milojevic vezetőedzőre. Még sosem találkozott egymással a két csapat, így inkább abból lehet talán kiindulni, hogy a vendégségbe érkező Philippe Clement alakulata nagyon vérszegény eredményekre képes egyelőre, s nincs olyan formában, hogy valóban favoritként kezeljük őket a Rajko Mitić Stadium félelmetes fanatikus tábora előtt, azonban a találat benne van a hercegségbeli együttesben, így talán az tűnik a legkifizetődőbb opciónak, hogy a gólok terén keresünk szimpatikus lehetőséget.

 

Nantes FC – Olympiakos Piraeus

A G csoportban a francia kupagyőztes otthon vághat neki a nemzetközi porond küzdelmeinek, ahol Antoine Kombouaré fiai a szezonbeli második sikerüket szeretnék összehozni, mert eddig a bajnokságban nem igazán sikerült remekelniük. A Stade de la Beaujoire vendégszeretetét élvező görög rekordbajnok, Carlos Corberán irányításával egyelőre elmarad a várakozásoktól, de ennek hátterében az is fontos szempont, hogy egy kezdőre való hiányzója van a pireusziaknak. A keretben lévő nagyobb rutin miatt még idegenben is bennük van egy jó eredmény, ami jelen esetben már egy döntetlen is lehet, de ehhez valószínűleg szerzett gólra lesz szükségük.

 

SS Lazio – Feyenoord Rotterdam

Az F jelű négyesben a játéknap talán legnagyobb rangadóját rendezik, melynek a Stadio Olimpico ad otthont, ahol is a hétvégén komoly nagy pofont kapó Maurizio Sarri legénysége találkozik az előző idényben EKL-finálét vesztő hollandokkal. Az olasz ötödiknek kellene egy jó rajt, főleg haza pályán, mert az talán a nagy menetelés kapcsán visszaterelné őket a helyes útra, ám ehhez Arne Slot tanítványainak is lesz néhány szavuk, mert ők a védekezés gyengeségét sok lőtt góllal kompenzálják és ez a római hátsó alakzat, esetleges pihentetések mellett igencsak képes lehet találatot engedni, ami egy igazi gólgazdag rangadót eredményezhet.

Kapcsolódó cikkek