Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Chelsea-Slavia Praha, csütörtök 21:00

A Chelsea szerzett idegenben egy gólt. Pont. Ennyiben lehetne összefoglalni a prágai mérkőzés eseményeit. Nem jött könnyen az előny, Sarri felforgatott csapata a 86. percig húzta a góllövést, akkor Marcos Alonso keveredett a kapu elé és szerezte meg a győztes találatot.

Az oddsok alapján az Európa Liga legnagyobb esélyesének tartott kékek tehát magabiztosan várhatják a cseheket a Stamford Bridge-en. Valószínűleg ismét pihenteti legjobbjait az olasz mester, lévén a bajnoki hajrában még szükség lesz rájuk, hiszen elvárás a legjobb négy pozíció valamelyike. Hudson-Odoi és Hazard jó eséllyel nem lép pályára, még Rüdiger sérüléssel bajlódik.

A vendégek oldalán nincs mese, menni kell előre! Hazája bajnokságát fölényesen vezeti a Slavia, szinte már a zsebében van a bajnoki arany, hiányzójuk sincs, nincs miért tartalékolni a játékosoknak. Ám a londoniak csúnyán megbüntethetik a fejetlen támadójátékot…

Tipp: Mindkét csapat gólt szerez: Nem 1,68

 

Valencia-Villareal, csütörtök 21:00

Igazi latinos futballt láthattunk a két csapat első találkozóján. Gyors passzok, előrejáték, kijátszott helyzetek és gólok. Ám utóbbiak először csak rögzített helyzetekből estek. Már a mérkőzés legelején büntetőt rúghattak a Denevérek, azonban Fernández kapus kihalászta Parejo tizenegyesét, a kipattanóra érkezett Guedes és a hálóba bombázott.

A Villareal ezután rákapcsolt, egyre-másra alakították ki a helyzeteket a sárgamezesek, de a gólhoz ezen az oldalon is egy büntetőre volt szükség. Santi Cazorla nem kegyelmezett, bevarrta a labdát, határozottan, ahogy egy csapatkapitányhoz illik. A végéig kiegyenlített volt a meccs, ám a kinyíló Sárga Tengeralattjárót kétszer is megkontrázták a vendégek, előbb Wass vágott gyönyörű gólt egy keresztbe lőtt labdából, majd egy kontra végén Guedes duplázta meg találatai számát.

Sok nyitott kérdés nem maradt a visszavágóra, a Villarealnak hármat kellene lőnie, hogy tovább jusson, még a Valencia nem fogja szaggatni magát hazai pályán. A Denevérek tartalékolhatnak a további párharcokra, hiszen a BL-indulásért harcolnak, még a Villareal a kiesés réme elől menekül.

Tipp: Hazai 1,80

Kapcsolódó cikkek